Рецепт Кекси медові фото

Кекси медові
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно , Яйця , Мед
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На полуденок , Для дітей , На сніданок
Випічка , Кекси
Кількість порцій: 12
Час приготування: 30 хв.

Якщо ви справжній шанувальник домашньої випічки, тоді пропоную вам поповнити скарбничку улюблених страв цим дивним рецептом. Найніжніші, апетитні, неймовірно смачні кексики, ідеальні до чаю і кави.

Опис приготування:

Поспішаю поділитися дивовижним варіантом, як приготувати кекси медові. Додавання кукурудзяної муки робить їх приголомшливо апетитними і буквально золотистими. Кількість меду в тесті надає лише легку нотку смаку, але при бажанні ви можете повністю замінити їм цукор. Такі кекси прекрасні самі по собі, так що не потребують глазурі або кремі. Цей простий рецепт чудово підійде для тих, хто любить прості домашні солодощі без зайвого клопоту.

  • Борошно - 1 Склянка
  • Заголовок для палітурки - 3/4 склянки
  • Цукор - 1/2 склянки
  • Молоко - 3/4 склянки
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Мед - 2 чайних ложки
  • Яйце - 2-3 штук
  • Вершкове масло - 100 грам
кекси медові - фото крок 1
1. Почати, мабуть, слід з того, що включити духовку і залишити її розігріватися до 180 градусів. У глибокій мисці з'єднайте пшеничну і кукурудзяну муку, цукор, сіль і розпушувач. Перемішайте.
кекси медові - фото крок 2
2. В окремій мисочці збийте виделкою або вінчиком яйця, додайте мед.
кекси медові - фото крок 3
3. Розтопити вершкове масло і дайте йому трохи охолонути. Додайте до яєць молоко, перемішайте і влийте масло.
кекси медові - фото крок 4
4. З'єднайте сухі і рідкі інгредієнти і як слід перемішайте, щоб вийшло однорідне тісто.
кекси медові - фото крок 5
5. Підготуйте форму для випічки кексів. За потреби (якщо вона не силіконова) змастіть трохи маслом і розкладіть тісто. Надішліть в розігріту духовку.
кекси медові - фото крок 6
6. Невеликі кексики випікаються близько 17-20 хвилин. Вони повинні зарум'яниться, і сірник повинна виходити сухою з тіста. Перед подачею остудіть їх трохи. Приємного чаювання!

Схожі рецепти