Кекси медові
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви справжній шанувальник домашньої випічки, тоді пропоную вам поповнити скарбничку улюблених страв цим дивним рецептом. Найніжніші, апетитні, неймовірно смачні кексики, ідеальні до чаю і кави.
Поспішаю поділитися дивовижним варіантом, як приготувати кекси медові. Додавання кукурудзяної муки робить їх приголомшливо апетитними і буквально золотистими. Кількість меду в тесті надає лише легку нотку смаку, але при бажанні ви можете повністю замінити їм цукор. Такі кекси прекрасні самі по собі, так що не потребують глазурі або кремі. Цей простий рецепт чудово підійде для тих, хто любить прості домашні солодощі без зайвого клопоту.
- Борошно - 1 Склянка
- Заголовок для палітурки - 3/4 склянки
- Цукор - 1/2 склянки
- Молоко - 3/4 склянки
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Мед - 2 чайних ложки
- Яйце - 2-3 штук
- Вершкове масло - 100 грам
1. Почати, мабуть, слід з того, що включити духовку і залишити її розігріватися до 180 градусів. У глибокій мисці з'єднайте пшеничну і кукурудзяну муку, цукор, сіль і розпушувач. Перемішайте.
2. В окремій мисочці збийте виделкою або вінчиком яйця, додайте мед.
3. Розтопити вершкове масло і дайте йому трохи охолонути. Додайте до яєць молоко, перемішайте і влийте масло.
4. З'єднайте сухі і рідкі інгредієнти і як слід перемішайте, щоб вийшло однорідне тісто.
5. Підготуйте форму для випічки кексів. За потреби (якщо вона не силіконова) змастіть трохи маслом і розкладіть тісто. Надішліть в розігріту духовку.
6. Невеликі кексики випікаються близько 17-20 хвилин. Вони повинні зарум'яниться, і сірник повинна виходити сухою з тіста. Перед подачею остудіть їх трохи. Приємного чаювання!