Лимонні панкейкі
(покроковий рецепт з фото)
У цьому рецепті я розповім, як приготувати лимонні панкейкі. Пишні, ароматні і неймовірно смачні. Розкішний варіант для сніданку. Беріть на замітку мій рецепт!
Головний секрет цього рецепта - свіжа лимонна цедра, яка дає необхідний цитрусовий смак. Насіння Чіа можна замінити на мак.
- Соеве молоко - 100 мілілітрів
- Соєвий йогурт - 4 Ст. Ложки
- Ванільний сироп - 1-2 капель
- Топінамбур сироп - 80 мілілітрів
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Лимон - 1 штука
- Борошно пшеничне - 200 грам
- Насіння Чіа - 1, 5 Ст. Ложки
- Розпушувач - 1, 5 чайних ложки
- Сода - 1/2 чайних ложки
- Сіль - 1 щіпка
Підготуйте всі інгредієнти.
Змішайте в мисці всі сухі інгредієнти.
Натріть цедру лимона.
Додайте в миску всі вологі інгредієнти і цедру лимона, добре перемішайте.
Розігрійте сковороду на середньому вогні. У центр викладіть дві ложки тесту, обсмажте панкейкі по 3-4 хвилини з кожного боку.
Лимонні панкейкі готові, смачного!