Рецепт Лимонні панкейкі фото

Лимонні панкейкі
(покроковий рецепт з фото)

Канадська кухня
Борошно , Пшеничне борошно , Фрукти , Лимон
Пісні страви , Веганські страви
На полуденок , На сніданок
Випічка , Панкейкі
Кількість порцій: 2
Час приготування: 30 хв.

У цьому рецепті я розповім, як приготувати лимонні панкейкі. Пишні, ароматні і неймовірно смачні. Розкішний варіант для сніданку. Беріть на замітку мій рецепт!

Опис приготування:

Головний секрет цього рецепта - свіжа лимонна цедра, яка дає необхідний цитрусовий смак. Насіння Чіа можна замінити на мак.

  • Соеве молоко - 100 мілілітрів
  • Соєвий йогурт - 4 Ст. Ложки
  • Ванільний сироп - 1-2 капель
  • Топінамбур сироп - 80 мілілітрів
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
  • Лимон - 1 штука
  • Борошно пшеничне - 200 грам
  • Насіння Чіа - 1, 5 Ст. Ложки
  • Розпушувач - 1, 5 чайних ложки
  • Сода - 1/2 чайних ложки
  • Сіль - 1 щіпка
лимонні панкейкі - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти.
лимонні панкейкі - фото крок 2
Змішайте в мисці всі сухі інгредієнти.
лимонні панкейкі - фото крок 3
Натріть цедру лимона.
лимонні панкейкі - фото крок 4
Додайте в миску всі вологі інгредієнти і цедру лимона, добре перемішайте.
лимонні панкейкі - фото крок 5
Розігрійте сковороду на середньому вогні. У центр викладіть дві ложки тесту, обсмажте панкейкі по 3-4 хвилини з кожного боку.
лимонні панкейкі - фото крок 6
Лимонні панкейкі готові, смачного!

Схожі рецепти