Рецепт Бананово-лимонні маффіни фото

Бананово-лимонні маффіни
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Тісто
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування, Рецепти для схуднення, Вагітним і годуючим
На полуденок, Для дітей, Десерт
Випічка, Солодке, Маффіни

Маффіни зручно приготувати до чаю або на свято. Їх зручно взяти з собою в дорогу або на роботу, в школу. Є безліч варіантів їх приготування, я поділюся своїм улюбленим!

Можна приготувати маффіни в силіконових, залізних або паперових формочках. Якщо хочете прикрасити випічку, зробіть глазур з вершкового масла або збитих вершків, а також можна доповнити їх з начинкою з варення, фруктів, згущеного молока. Експериментуйте!

  • Борошно - 375 грам
  • Харчова сода - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 1 щіпка
  • Вершкове масло - 140 грам
  • Коричневий цукор - 100 грам
  • Цедра лимону - 1 Чайна ложка
  • Банани - 300 грам
  • Яйця - 2 штуки
  • Йогурт - 1 штука
  • Лимонний сік - 1 Ст. Ложка
бананово-лимонні маффіни - фото крок 1
1. Просійте в миску борошно, соду і сіль. Збийте за допомогою кухонного комбайна масло, цукор і цедру лимона. Повинна вийти пухнаста маса, це займе близько 3 хвилин.
бананово-лимонні маффіни - фото крок 2
2. Збийте в блендері очищені банани, яйця, йогурт і лимонний сік до отримання однорідної маси.
бананово-лимонні маффіни - фото крок 3
3. Влийте 1/3 маси з бананом в ємність з маслом, збийте все міксером.
бананово-лимонні маффіни - фото крок 4
4. Додайте в міксер половину борошняної суміші і перемішайте все на мінімальній швидкості. Продовжуйте додавати по черзі борошно і масу з бананів поки все не перемішаєте.
бананово-лимонні маффіни - фото крок 5
5. Розігрійте духовку до 190 градусів. Викладіть тісто в формочки для маффінів, цієї кількості вистачить на 12 кексів. Поставте ємність з кексами в духовку і випікайте протягом 20-25 хвилин, до золотисто-коричневої скоринки.
бананово-лимонні маффіни - фото крок 6
6. Дістаньте кекси з духовки і остудіть. Подавайте маффіни теплими. Смачного!

Схожі рецепти