Лимонні кекси з цукіні
(покроковий рецепт з фото)
Пробувати треба завжди щось новеньке, згодні? Я як раз з цікавим і незвичайним рецептом до вас. Хочу показати, як приготувати лимонні кекси з цукіні. Уже заінтриговані? Читайте рецепт!
Відразу хочу звернути увагу, що в цьому рецепті немає яєць, але ви завжди можете додати, якщо хочете. Мак надає маффин особливу пікантність, але якщо його немає під рукою, нічого страшного! Поєднання лимона і цукіні чудово відтіняє в тесті яблучне пюре. Для його приготування досить запекти яблуко і розім'яти його блендером. Треба спробувати хоча б раз однозначно!
- Cukini - 1-2 штук
- Борошно - 2 склянки
- Мак - 2 Ст. Ложки (готовий)
- Вершкове масло - 50 грам
- Яблучне пюре - 3 Ст. Ложки (по бажанню)
- Лимон - 1 штука
- Цукор - 1/4 склянки
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1/2 чайних ложки
1. Цукіні вимийте і висушіть, натріть на тертці.
2. Підготуйте всі інші інгредієнти.
3. У глибоку миску надішліть просіяне борошно, сіль, цукор і розпушувач. Окремо з'єднайте розтоплене масло з соком і цедрою лимона, яблучним пюре, маком. З'єднайте всі інгредієнти.
4. Додайте цукіні і ще раз перемішайте. Розкладіть тісто по формах і відправте в розігріту до 180 градусів духовку хвилин на 20.
5. Перед подачею дайте маффіни хвилин 5 охолонути.
Смачного!
Смачного!