Рецепт Лимонні бари фото

Лимонні бари
(покроковий рецепт з фото)

Канадська кухня
Фрукти , Лимон
Пісні страви , Веганські страви
На полуденок
Випічка , Тістечко
Кількість порцій: 6
Час приготування: 40 хв.

Лимонні бари - це простий двошаровий десерт. Нижній шар - з розсипчастого пісочного тіста, а верхній - кисленький лимонний крем. Готується елементарно просто, але виходить смачно! Беріть рецепт на замітку!

Опис приготування:

Докладніше, як приготувати лимонні бари, я розповім нижче. Лимонний сік можна замінити на 1 ст.Л. Лимонної кислоти, а замість крохмалю тапиоки взяти кукурудзяний. Використовувати картопляний крохмаль я не рекомендую!

  • Цукор - 115 грам
  • Масло рослинне - 60 мілілітрів
  • Вівсяна мука - 200 грам
  • Цукрова пудра - 150-200 грам
  • Лимонний сік - 180 мілілітрів
  • Рисове борошно - 3 Ст. Ложки
  • Крохмаль тапиоки - 2, 5 Ст. Ложки
  • Жовтий фарбник - 1-2 капель
  • Вівсяне молоко - 6 Ст. Ложок(3 ст.Л. - для нижнього шару, 3 ст.Л. - для лимонного шару )
лимонні бари - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти.
лимонні бари - фото крок 2
Змішайте цукор, рослинна олія, вівсяне молоко, перемішайте. Додайте вівсяну муку. Ще раз перемішайте.
лимонні бари - фото крок 3
Викладіть тісто у форму для випічки, розрівняйте. Випікайте 20 хвилин при температурі 180 градусів.
лимонні бари - фото крок 4
Змішайте цукрову пудру, лимонний сік, вівсяне молоко, рисове борошно і крохмаль тапиоки. Нагрійте на середньому вогні.
лимонні бари - фото крок 5
Після того, як суміш почне густіти додайте жовтий барвник.
лимонні бари - фото крок 6
Викладіть лимонний шар на корж і випікайте ще 15 хвилин. Остудіть, наріжте на квадратики і присипте цукровою пудрою.
лимонні бари - фото крок 7
Лимонні бари готові, смачного!

Схожі рецепти