Лимонне печиво «Сніжне»
(покроковий рецепт з фото)
Соковите і ніжне - лимонне печиво "сніжне"! Ароматне і легке, в міру солодке, розсипчаста печиво, яке припаде до смаку як дітям, так і дорослим. Готується дуже легко і виходить завжди.
Прочитавши цей рецепт, ви дізнаєтеся, як приготувати лимонне печиво "сніжне", і у вас буде легкий і ароматний десерт до чаю. Лимонне печиво "сніжне" дуже просте в приготуванні і дуже смачне. Якщо у вас є діти, то їм безсумнівно буде цікаво взяти участь в процесі, тим більше, що процес дуже простий і не вимагає особливих навичок. Смак печива оцінять як діти, так і дорослі, тому варто спробувати!
- Борошно - 340 грам
- Яйця - 2 штуки
- Вершкове масло - 100 грам (можна замінити на маргарин)
- Цукор - 100 грам
- Лимон - 1 штука
- Цукрова пудра - 100 грам
- Ванільний цукор - 1 Чайна ложка
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1 щіпка
Ось такі інгредієнти будуть потрібні нам для приготування печива.
Вершкове масло розтопити і збити з цукром і ванільним цукром.
Додати яйця і знову збити.
З лимона зняти цедру і вичавити сік. Додати в тісто. Туди ж кладемо сіль і знову збиваємо.
Додаємо борошно з розпушувачем, вимішуємо м'яке тісто.
Тісто накрити харчовою плівкою і прибрати в холодильник на 1 час.
Дістати тісто з холодильника, скачати кульки. Кожна кулька обваляти в цукровій пудрі і викласти на деко, застелений пергаментним папером. Випікати в заздалегідь розігрітій до 180 градусів духовці 20 хвилин.
Печенюшки не повинні бути рум'яними.
Викласти печиво на тарілку, посипати цукровою пудрою. Готово! Приємного чаювання!