Лімончелло на самогоні
(покроковий рецепт з фото)
Тим, хто віддає перевагу домашнім алкогольних напоїв, дуже рекомендую взяти на замітку рецепт і подивитися, як приготувати лімончелло на самогоні. Досить м'який і приємний напій.
Приготувати лімончелло на самогоні в домашніх умовах досить просто. І нехай напій буде не ідентичний італійському, зате натуральний. І в його якості можна бути впевненим на 100 відсотків. Ароматний, міцний і насичений. Втім, спробуйте і самі переконаєтеся в усьому.
- Лимон - 1 кілограм
- Самогон - 0.5 L
- Вода - 0.6 L
- Цукор - 0.5 кілограма
1. Для початку потрібно підготувати лимони. Вимийте їх під проточною водою, а потім обшпарте окропом. Обсушити як слід і акуратно зніміть цедру. В даному випадку краще зрізати ножем або Чистилки для овочів, але не натирати.
2. Викладіть лимони в чисту і суху баночку і влийте самогон. Щільно накрийте кришкою. Основу для лімончелло на самогоні в домашніх умовах приберіть в темне місце на 4-6 днів. Кожні 6-8 годин струшуйте баночку.
3. По закінченні цього часу у нас вийде настояний самогон.
4. Саме час зайнятися солодкої ноткою нашого напою. З'єднайте воду з цукром в невеликому сотейнику і відправте на вогонь. Проваріть сироп до повного розчинення цукру.
5. Остудіть солодкий сироп і влийте в самогон. Ретельно перемішайте всі і процідіть, щоб видалити цедру.
6. Ось і весь секрет, як приготувати лімончелло на самогоні. Залишилося тільки розлити його по пляшках і прибрати в холодильник. Дайте настоятися днів 5 і потім пробуйте і угощайтесь.