Рецепт Лімончелло на горілці фото

Лімончелло на горілці
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Фрукти , Лимон
Вегетаріанське харчування
На святковий стіл , Фуршет
Напої , Алкогольні , Лікери
Кількість порцій: 10
Час приготування: 4 дн. 18 г. 0 хв.

Багато любителів істинно якісного алкоголю вибирають лимонний лікер"Лімончелло" , проте мало хто знає, як приготувати його в домашніх умовах. Сьогодні я розкрию вам секрет цього напою.

Опис приготування:

В разі, якщо ви хочете дізнатися, як приготувати лімончелло на горілці в домашніх умовах, уважно виконуйте інструкції, описаним в рецепті, і тоді смак лимонного лікеру вийде неймовірним. Подавати його можна з льодом, прикрасивши гілочкою м'яти. Вона додасть аромату і привабливості вашому напою.

  • Лимон - 4 штуки
  • Цукор - 350 грам
  • Вода - 350 грам
  • Горілка - 0, 5 L
1
Для початку необхідно підготувати всі інгредієнти, в числі яких 4 великих лимона, 350 г пісочний, стільки ж води і 0, 5 л горілки.
2
Потім головний інгредієнт необхідно обшпарити окропом, після вимити щіткою і зняти трохи лимонної цедри. Однак тут потрібно не перестаратися, адже біла м'якоть додасть напою гіркоту. Сік з 2-ух лимонів необхідно вичавити і відставити в холодильнику.
3
Цедру, отриману з лимонів, необхідно помістити в чисту банку і залити горілкою. Щільно закрити і відставити в холодильнику на 5-6 днів. Завдяки цьому горілка отримає лимонний відтінок і смак.
4
Після цього необхідно приготувати цукровий сироп. Для цього в сотейник потрібно влити 350 мл води і стільки ж цукру. Все це потрібно тримати на вогні, поки суміш не закипить.
5
Охолоджений сироп додаємо у велику каструлю, куди після потрібно буде влити лимонну настоянку.
6
В отриману суміш до смаку додаємо лимонний сік - і вуаля! Прекрасний домашній лімончелло майже готовий, залишилося тільки розлити його в пляшки і залишити на добу, після чого його можна буде оцінити по достоїнству.

Схожі рецепти