Рецепт Лімончелло фото

Лімончелло
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Фрукти , Лимон
Вегетаріанське харчування
На святковий стіл , Фуршет
Напої , Алкогольні
Кількість порцій: 6
Час приготування: 4 дн. 4 г. 0 хв.

Рецепт лімончелло для мене в розряді"секретних" , коли потрібно з кимось помінятися рецептами, я як фокусник дістаю цей рецепт. Сама назва відразу інтригує і обмін відбувається. Хоча рецепт простий.

Опис приготування:

Рецептом лімончелло я розжилася в Італії, коли ми зупинялися в приватному пансіоні. Цей освіжаючий слабо алкогольний напій відразу підкорив мене. Неймовірний аромат, приємний холодок - що ще потрібно в жаркий день. Лімончелло подають практично в замороженому стані, в келиху повинні плавати крижинки. Раджу вам обов'язково скористатися моїм рецептом лімончелло, можна його готувати не тільки влітку, але і на святковий стіл. Я ще прикрашаю і доповнюю рецепт лімончелло м'ятою. Успіхів і приємного апетиту!

  • Лимон - 4 штуки
  • Вапно - 4 штуки
  • Цукор - 500 грам
  • Горілка - 75 мілілітрів
  • Вода - 500 мілілітрів
лімончелло - фото крок 1
Підготувати лимони.
лімончелло - фото крок 2
Зняти цедру з лимонів.
лімончелло - фото крок 3
Приготувати цукровий сироп з води і цукру, охолодити і залити цедру з горілкою.
лімончелло - фото крок 4
Залити цедру горілкою, щільно закрити і дати настоятися тиждень, струшуючи банку щодня.
лімончелло - фото крок 5
Приготувати цукровий сироп з води і цукру, охолодити і залити цедру з горілкою. Дати настоятися ще тиждень.
лімончелло - фото крок 6
Розлийте напій в пляшки, краще пластикові або в форми для льоду і зберігайте в холодильній камері.

Схожі рецепти