Лімончелло
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт лімончелло для мене в розряді "секретних", коли потрібно з кимось помінятися рецептами, я як фокусник дістаю цей рецепт. Сама назва відразу інтригує і обмін відбувається. Хоча рецепт простий.
Рецептом лімончелло я розжилася в Італії, коли ми зупинялися в приватному пансіоні. Цей освіжаючий слабо алкогольний напій відразу підкорив мене. Неймовірний аромат, приємний холодок - що ще потрібно в жаркий день. Лімончелло подають практично в замороженому стані, в келиху повинні плавати крижинки. Раджу вам обов'язково скористатися моїм рецептом лімончелло, можна його готувати не тільки влітку, але і на святковий стіл. Я ще прикрашаю і доповнюю рецепт лімончелло м'ятою. Успіхів і приємного апетиту!
- Лимон - 4 штуки
- Вапно - 4 штуки
- Цукор - 500 грам
- Горілка - 75 мілілітрів
- Вода - 500 мілілітрів
Підготувати лимони.
Зняти цедру з лимонів.
Приготувати цукровий сироп з води і цукру, охолодити і залити цедру з горілкою.
Залити цедру горілкою, щільно закрити і дати настоятися тиждень, струшуючи банку щодня.
Приготувати цукровий сироп з води і цукру, охолодити і залити цедру з горілкою. Дати настоятися ще тиждень.
Розлийте напій в пляшки, краще пластикові або в форми для льоду і зберігайте в холодильній камері.