Лихоманка, запечена в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Оскільки тріщання не жирна риба, то і страва з неї виходить досить легким, але варто зауважити- це ніяк не впливає на смакові якості страви.
Кількість порцій: 6-7
- Риба - 1.5 кілограма (у мене тріска, але я пробував готувати цю страву і з лососем, теж дуже смачно.)
- Твердий сир - 50 грам
- Крем - Ст. Ложка (за смаком)
- Спеції - грам (за смаком)
Рибу очистити, промити.
Нарізати шматочками і натерти сіллю і перцем.Уложіть на деко і дати трохи просочитися.
Зверху посипати тертим сиром.
Потім змастити сметаною, в її відсутність можна використовувати майонез.
Запікати в духовці 20-30 хвилин в 180-200 г.