Рецепт Лихоманка, запечена в духовці фото

Лихоманка, запечена в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти
Роздільне харчування
На обід , На святковий стіл
Гарячі страви
Час приготування: 30 хв.

Оскільки тріщання не жирна риба, то і страва з неї виходить досить легким, але варто зауважити- це ніяк не впливає на смакові якості страви.

Кількість порцій: 6-7
  • Риба - 1.5 кілограма (у мене тріска, але я пробував готувати цю страву і з лососем, теж дуже смачно.)
  • Твердий сир - 50 грам
  • Крем - Ст. Ложка (за смаком)
  • Спеції - грам (за смаком)
лихоманка, запечена в духовці - фото крок 1
Рибу очистити, промити.
лихоманка, запечена в духовці - фото крок 2
Нарізати шматочками і натерти сіллю і перцем.Уложіть на деко і дати трохи просочитися.
лихоманка, запечена в духовці - фото крок 3
Зверху посипати тертим сиром.
лихоманка, запечена в духовці - фото крок 4
Потім змастити сметаною, в її відсутність можна використовувати майонез.
лихоманка, запечена в духовці - фото крок 5
Запікати в духовці 20-30 хвилин в 180-200 г.

Схожі рецепти