Лихоманка, запечена з картоплею

Лихоманка, запечена з картоплею
Кількість порцій: 6 Час приготування: 1 г. 10 хв.
лихоманка, запечена з картоплею - це дуже ніжне і соковите блюдо, яке, до всього іншого, ще й виглядає апетитно. Такий обід цілком можна приготувати навіть з нагоди торжества! Дуже смачно!

опис приготування:

Хочу поділитися з вами рецептом приготування тріски, запеченої з картоплею. Готується досить просто і швидко, до того ж, вам не доведеться витрачати час на приготування гарніру, оскільки блюдо є самостійним і доповнення не вимагає. Вийде настільки смачно, що ваші гості стрескала тріску з картоплею за лічені хвилини!

Отже, розповідаю, як приготувати тріску, запечену з картоплею!

  • лихоманка— 700 грам
  • Картопля— 3-4 штук
  • Цибуля ріпчаста— 2 штуки
  • борошно— 1 Склянка
  • Вершкове масло— 2 Ст. ложки
  • крем— 1,5 склянки
  • кріп— За смаком
  • сіль— За смаком
  • спеції— За смаком
лихоманка, запечена з картоплею - фото крок 1 1. Рибу ретельно промиваємо і очищаємо. Нарізаємо на порційні шматки, солимо і перчимо. Можна додати спеції для риби.

лихоманка, запечена з картоплею - фото крок 2 2. Цибулю нарізаємо кільцями або півкільцями, потім обсмажуємо на рослинному маслі до золотистого відтінку.

лихоманка, запечена з картоплею - фото крок 3 3. Картоплю нарізаємо тонкими кружечками і також злегка обсмажуємо на сковороді.

лихоманка, запечена з картоплею - фото крок 4 4. Розтоплюємо вершкове масло.

лихоманка, запечена з картоплею - фото крок 5 5. Обвалюють рибку в борошні.

лихоманка, запечена з картоплею - фото крок 6 6. У форму для запікання шарами викладаємо обсмажену цибулю, рибу і картоплю. Поливаємо це все топленим маслом і відправляємо в розігріту духовку. Запікаємо страву при температурі 220 градусів протягом 25 хвилин.

лихоманка, запечена з картоплею - фото крок 7 7. Тим часом готуємо заливку: змішуємо сметану з дрібно посіченою зеленню.

лихоманка, запечена з картоплею - фото крок 8 8. Заливаємо сметаною заливкою наше блюдо і ставимо назад в духовку ще на 25 хвилин.

лихоманка, запечена з картоплею - фото крок 9 9. вуаля! Блюдо готово! Смачного!

Схожі рецепти

Лихоманка, запечена з овочами

Лихоманка, запечена з овочами

Риба - краще рішення для літнього обіду або вечері. Готується риба дуже швидко, а в компанії стиглих літніх овочів виходить такий соковитою і смачною! швидше спробуйте! опис приготування: Тріска - риба дієтична. Вона багата поживними речовинами, вітамінами і мікроелементами. Готувати її легко ...

читати далі
Лихоманка, запечена в духовці під соусом

Лихоманка, запечена в духовці під соусом

Продовжую робити прості гарячі, які до смаку не поступаються багатьом складним. Якщо ви вибрали якісний головний інгредієнт (у мене це свіжозаморожена риба), то все повинно вийти смачно. опис приготування: Прочитайте про те, як приготувати тріску, запечену в духовці під соусом. Цього разу пішл...

читати далі
Лихоманка, запечена в духовці з сиром

Лихоманка, запечена в духовці з сиром

Рекомендую вам дуже апетитне, ситне і неймовірно смачна страва — тріска, запечену в духовці з сиром в домашніх умовах. Любителям риби обов'язково варто спробувати це блюдо. опис приготування: Цей рецепт приготування тріски, запеченої в духовці з сиром, доповнений також помідорами для краси і с...

читати далі
Лихоманка, запечена в духовці

Лихоманка, запечена в духовці

Оскільки тріщання не жирна риба,то і страва з неї виходить досить легким,але варто зауважити- це ніяк не впливає на смакові якості страви. кількість порцій: 6-7 риба— 1.5 кілограма(у мене тріска,але я пробував готувати цю страву і з лососем,теж дуже смачно.) твердий сир— 50 грам крем— Ст. ложка...

читати далі
Лихоманка (філе) смажена

Лихоманка (філе) смажена

Сьогодні покажу вам, як приготувати тріску (філе) смажену. Для цього приготуємо кляр на основі яєць і борошна. І в підсумку швидко отримаємо гаряче блюдо для будь-якого вашого улюбленого гарніру. опис приготування: Мені здається, що найкращі варіанти приготування будь-якої рибки - це запікання...

читати далі