Рецепт Лихоманка, запечена з картоплею фото

Лихоманка, запечена з картоплею
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
Овочі , Риба та морепродукти , Картопля
ПП рецепти
На обід , Святковий обід
Гарячі страви
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 10 хв.

Лихоманка, запечена з картоплею - це дуже ніжне і соковите блюдо, яке, до всього іншого, ще й виглядає апетитно. Такий обід цілком можна приготувати навіть з нагоди торжества! Дуже смачно!

Опис приготування:

Хочу поділитися з вами рецептом приготування тріски, запеченої з картоплею. Готується досить просто і швидко, до того ж, вам не доведеться витрачати час на приготування гарніру, оскільки блюдо є самостійним і доповнення не вимагає. Вийде настільки смачно, що ваші гості стрескала тріску з картоплею за лічені хвилини!

Отже, розповідаю, як приготувати тріску, запечену з картоплею!

  • Лихоманка - 700 грам
  • Картопля - 3-4 штук
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Борошно - 1 Склянка
  • Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
  • Крем - 1, 5 склянки
  • Кріп - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Спеції - За смаком
лихоманка, запечена з картоплею - фото крок 1
1. Рибу ретельно промиваємо і очищаємо. Нарізаємо на порційні шматки, солимо і перчимо. Можна додати спеції для риби.
лихоманка, запечена з картоплею - фото крок 2
2. Цибулю нарізаємо кільцями або півкільцями, потім обсмажуємо на рослинному маслі до золотистого відтінку.
лихоманка, запечена з картоплею - фото крок 3
3. Картоплю нарізаємо тонкими кружечками і також злегка обсмажуємо на сковороді.
лихоманка, запечена з картоплею - фото крок 4
4. Розтоплюємо вершкове масло.
лихоманка, запечена з картоплею - фото крок 5
5. Обвалюють рибку в борошні.
лихоманка, запечена з картоплею - фото крок 6
6. У форму для запікання шарами викладаємо обсмажену цибулю, рибу і картоплю. Поливаємо це все топленим маслом і відправляємо в розігріту духовку. Запікаємо страву при температурі 220 градусів протягом 25 хвилин.
лихоманка, запечена з картоплею - фото крок 7
7. Тим часом готуємо заливку: змішуємо сметану з дрібно посіченою зеленню.
лихоманка, запечена з картоплею - фото крок 8
8. Заливаємо сметаною заливкою наше блюдо і ставимо назад в духовку ще на 25 хвилин.
лихоманка, запечена з картоплею - фото крок 9
9. Вуаля! Блюдо готово! Смачного!

Схожі рецепти