Лихоманка, запечена з картоплею
(покроковий рецепт з фото)
Лихоманка, запечена з картоплею - це дуже ніжне і соковите блюдо, яке, до всього іншого, ще й виглядає апетитно. Такий обід цілком можна приготувати навіть з нагоди торжества! Дуже смачно!
Хочу поділитися з вами рецептом приготування тріски, запеченої з картоплею. Готується досить просто і швидко, до того ж, вам не доведеться витрачати час на приготування гарніру, оскільки блюдо є самостійним і доповнення не вимагає. Вийде настільки смачно, що ваші гості стрескала тріску з картоплею за лічені хвилини!
Отже, розповідаю, як приготувати тріску, запечену з картоплею!
- Лихоманка - 700 грам
- Картопля - 3-4 штук
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Борошно - 1 Склянка
- Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
- Крем - 1, 5 склянки
- Кріп - За смаком
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком
1. Рибу ретельно промиваємо і очищаємо. Нарізаємо на порційні шматки, солимо і перчимо. Можна додати спеції для риби.
2. Цибулю нарізаємо кільцями або півкільцями, потім обсмажуємо на рослинному маслі до золотистого відтінку.
3. Картоплю нарізаємо тонкими кружечками і також злегка обсмажуємо на сковороді.
4. Розтоплюємо вершкове масло.
5. Обвалюють рибку в борошні.
6. У форму для запікання шарами викладаємо обсмажену цибулю, рибу і картоплю. Поливаємо це все топленим маслом і відправляємо в розігріту духовку. Запікаємо страву при температурі 220 градусів протягом 25 хвилин.
7. Тим часом готуємо заливку: змішуємо сметану з дрібно посіченою зеленню.
8. Заливаємо сметаною заливкою наше блюдо і ставимо назад в духовку ще на 25 хвилин.
9. Вуаля! Блюдо готово! Смачного!