Рецепт Лихоманка, запечена в духовці з сиром фото

Лихоманка, запечена в духовці з сиром
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Молочні продукти , Сир
Роздільне харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 35 хв.

Рекомендую вам дуже апетитне, ситне і неймовірно смачна страва - тріска, запечену в духовці з сиром в домашніх умовах. Любителям риби обов'язково варто спробувати це блюдо.

Опис приготування:

Цей рецепт приготування тріски, запеченої в духовці з сиром, доповнений також помідорами для краси і смаку страви. При бажанні ви можете використовувати і інші овочі. Що стосується соусу, то сметану легко зможе замінити майонез або вершковий соус, наприклад. Це дуже класний варіант основного блюда, який підійде до будь-якого гарніру.

  • Гарячкові файл - 500 грам
  • Сир - 100 грам
  • Крем - 100 грам
  • Помідор - 100 грам
  • Гірчичний - 1-2 Ст. Ложок
  • Зелень - За смаком
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець - 1 щіпка
лихоманка, запечена в духовці з сиром - фото крок 1
1. Для початку потрібно зайнятися рибою. Філе вимийте, обсушити трохи і наріжте середніми шматочками.
лихоманка, запечена в духовці з сиром - фото крок 2
2. Посоліть і поперчіть за смаком. Жароміцних форму змастіть вершковим маслом, викладіть в неї рибку.
лихоманка, запечена в духовці з сиром - фото крок 3
3. Помідори вимийте, обсушити і наріжте. Найзручніше в рецепті приготування тріски, запеченої в духовці з сиром, використовувати черрі.
лихоманка, запечена в духовці з сиром - фото крок 4
4. Розподіліть помідори рівним шаром.
лихоманка, запечена в духовці з сиром - фото крок 5
5. У невелику мисочку викладіть сметану, додайте гірчицю, перець і сіль за смаком. Все як слід перемішайте.
лихоманка, запечена в духовці з сиром - фото крок 6
6. Натріть на тертці сир. При бажанні ви можете взяти твердий сир і моцарелу, наприклад.
лихоманка, запечена в духовці з сиром - фото крок 7
7. Додайте в соус сир, все добре перемішайте до однорідності.
лихоманка, запечена в духовці з сиром - фото крок 8
8. Викладіть соус зверху так, щоб він покрив повністю рибу. Тепер форму можна відправити в розігріту до 180-190 градусів духовку.
лихоманка, запечена в духовці з сиром - фото крок 9
9. Через 20-25 хвилин, коли з'явиться апетитна скоринка, лихоманка, запечена в духовці з сиром в домашніх умовах, буде готова. Подавати блюдо можна, присипавши дрібкою свіжої зелені.

Схожі рецепти