Рецепт Лихоманка, запечена під соусом фото

Лихоманка, запечена під соусом
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
Овочі, Риба та морепродукти, Молочні продукти
ПП рецепти
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Незважаючи на те, що тріска сама по собі суха риба, за цим рецептом вона виходить соковитою, ароматної і ніжною. Секрет - в лушпиння подушці і сметанному соусі зі спеціями.

Ділюся дуже простим рецептом, як приготувати тріску, запечену під соусом. Впевнена: як тільки ви спробуєте запекти таким чином тріску або іншу рибу, ваш близькі будуть часто просити повторити це блюдо. Готуйте з задоволенням!

  • Гарячкові файл - 500 грам
  • Luk-salotų - 3 штуки
  • Сіль - За смаком
  • Гірчичний - 1 Чайна ложка
  • Крем - 4 Ст. Ложки
  • Сік лимонний - 1 Чайна ложка
  • Спеції для риби - 1 Чайна ложка (розмарин, чорний перець, паприка, koriandr, куркума)
лихоманка, запечена під соусом - фото крок 1
Розігрійте духовку до 180 градусів. Тріска сіль. Лук поріжте кільцями і викладіть у форму для запікання.
лихоманка, запечена під соусом - фото крок 2
Змішайте сметану, спеції, гірчицю, сік лимона і сіль.
лихоманка, запечена під соусом - фото крок 3
Викладіть цибулю в форму для запікання. Поверх лушпиння подушки викладіть рибу, залийте сметанним соусом.
лихоманка, запечена під соусом - фото крок 4
Запікайте рибу 20-25 хвилин. Вимкніть духовку, накрийте рибу фольгою і залиште в вимкненій духовці на 10 хвилин. Рибка стає соковитою, цибуля просочується соусом, рибним соком і спеціями. Дуже ароматно і смачно!
лихоманка, запечена під соусом - фото крок 5
Смачного!

Схожі рецепти