Рецепт Лихоманка, запечена під соусом фото

Лихоманка, запечена під соусом
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
Овочі , Риба та морепродукти , Молочні продукти
ПП рецепти
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 50 хв.

Незважаючи на те, що тріска сама по собі суха риба, за цим рецептом вона виходить соковитою, ароматної і ніжною. Секрет - в лушпиння подушці і сметанному соусі зі спеціями.

Опис приготування:

Ділюся дуже простим рецептом, як приготувати тріску, запечену під соусом. Впевнена: як тільки ви спробуєте запекти таким чином тріску або іншу рибу, ваш близькі будуть часто просити повторити це блюдо. Готуйте з задоволенням!

  • Гарячкові файл - 500 грам
  • Luk-salotų - 3 штуки
  • Сіль - За смаком
  • Гірчичний - 1 Чайна ложка
  • Крем - 4 Ст. Ложки
  • Сік лимонний - 1 Чайна ложка
  • Спеції для риби - 1 Чайна ложка (розмарин, чорний перець, паприка, koriandr, куркума)
лихоманка, запечена під соусом - фото крок 1
Розігрійте духовку до 180 градусів. Тріска сіль. Лук поріжте кільцями і викладіть у форму для запікання.
лихоманка, запечена під соусом - фото крок 2
Змішайте сметану, спеції, гірчицю, сік лимона і сіль.
лихоманка, запечена під соусом - фото крок 3
Викладіть цибулю в форму для запікання. Поверх лушпиння подушки викладіть рибу, залийте сметанним соусом.
лихоманка, запечена під соусом - фото крок 4
Запікайте рибу 20-25 хвилин. Вимкніть духовку, накрийте рибу фольгою і залиште в вимкненій духовці на 10 хвилин. Рибка стає соковитою, цибуля просочується соусом, рибним соком і спеціями. Дуже ароматно і смачно!
лихоманка, запечена під соусом - фото крок 5
Смачного!

Схожі рецепти