Лихоманка, запечена під соусом
(покроковий рецепт з фото)
Незважаючи на те, що тріска сама по собі суха риба, за цим рецептом вона виходить соковитою, ароматної і ніжною. Секрет - в лушпиння подушці і сметанному соусі зі спеціями.
Ділюся дуже простим рецептом, як приготувати тріску, запечену під соусом. Впевнена: як тільки ви спробуєте запекти таким чином тріску або іншу рибу, ваш близькі будуть часто просити повторити це блюдо. Готуйте з задоволенням!
- Гарячкові файл - 500 грам
- Luk-salotų - 3 штуки
- Сіль - За смаком
- Гірчичний - 1 Чайна ложка
- Крем - 4 Ст. Ложки
- Сік лимонний - 1 Чайна ложка
- Спеції для риби - 1 Чайна ложка (розмарин, чорний перець, паприка, koriandr, куркума)
Розігрійте духовку до 180 градусів. Тріска сіль. Лук поріжте кільцями і викладіть у форму для запікання.
Змішайте сметану, спеції, гірчицю, сік лимона і сіль.
Викладіть цибулю в форму для запікання. Поверх лушпиння подушки викладіть рибу, залийте сметанним соусом.
Запікайте рибу 20-25 хвилин. Вимкніть духовку, накрийте рибу фольгою і залиште в вимкненій духовці на 10 хвилин. Рибка стає соковитою, цибуля просочується соусом, рибним соком і спеціями. Дуже ароматно і смачно!
Смачного!