Лихоманка, запечена з овочами
(покроковий рецепт з фото)
Риба - краще рішення для літнього обіду або вечері. Готується риба дуже швидко, а в компанії стиглих літніх овочів виходить такий соковитою і смачною! швидше спробуйте!
Тріска - риба дієтична. Вона багата поживними речовинами, вітамінами і мікроелементами. Готувати її легко і просто, безліч страв відмінно виходять саме з тріски. Розповідаю, як приготувати смачну тріску, запечену з овочами.
- Філе тріски - 2 штуки
- Цибуля ріпчаста - 1 штука (дрібний)
- Перець солодкий - 1 штука
- Часник - 1 зубчик
- Помідори черрі - 8 штук
- Петрушка - 2-3 штук
- Лимонний сік - 1 Чайна ложка
- Масло оливкове - 1 Ст. Ложка
- Чорний перець - За смаком
- Орегано - За смаком
Обробити рибу на чисте філе або розморозити готове.
На жаль, після розморожування готове філе виглядає не так привабливо, як підготовлене вами. Збризніть рибу оливковою олією, лимонним соком, сіль і poperčite. Залиште хвилин на 15 подмаріноваться.
Підготуйте овочі. Промийте, обсушити і наріжте тонкою соломкою цибулю і солодкий перець. Помідори черрі розрізати навпіл, петрушку крупно порубати. Часник подрібніть.
Викладіть на рибу цибулю і перець, потім розкладіть половинки помідорів. Додати сіль, поперчіть, присипте орегано і петрушкою. Запікайте тріску з овочами в розігрітій до 200 градусів духовці 20 хвилин.
Дайте постояти поза духовки хвилин 5 і сервірують, прикрасивши свіжою зеленню і часточкою лимона.