Рецепт Лихоманка, запечена з овочами фото

Лихоманка, запечена з овочами
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Риба та морепродукти
Дієтичне харчування , Низькокалорійні , ПП рецепти , Для діабетиків
На обід , На вечерю , Літні
Гарячі страви
Кількість порцій: 2
Час приготування: 45 хв.

Риба - краще рішення для літнього обіду або вечері. Готується риба дуже швидко, а в компанії стиглих літніх овочів виходить такий соковитою і смачною! швидше спробуйте!

Опис приготування:

Тріска - риба дієтична. Вона багата поживними речовинами, вітамінами і мікроелементами. Готувати її легко і просто, безліч страв відмінно виходять саме з тріски. Розповідаю, як приготувати смачну тріску, запечену з овочами.

  • Філе тріски - 2 штуки
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука (дрібний)
  • Перець солодкий - 1 штука
  • Часник - 1 зубчик
  • Помідори черрі - 8 штук
  • Петрушка - 2-3 штук
  • Лимонний сік - 1 Чайна ложка
  • Масло оливкове - 1 Ст. Ложка
  • Чорний перець - За смаком
  • Орегано - За смаком
лихоманка, запечена з овочами - фото крок 1
Обробити рибу на чисте філе або розморозити готове.
лихоманка, запечена з овочами - фото крок 2
На жаль, після розморожування готове філе виглядає не так привабливо, як підготовлене вами. Збризніть рибу оливковою олією, лимонним соком, сіль і poperčite. Залиште хвилин на 15 подмаріноваться.
лихоманка, запечена з овочами - фото крок 3
Підготуйте овочі. Промийте, обсушити і наріжте тонкою соломкою цибулю і солодкий перець. Помідори черрі розрізати навпіл, петрушку крупно порубати. Часник подрібніть.
лихоманка, запечена з овочами - фото крок 4
Викладіть на рибу цибулю і перець, потім розкладіть половинки помідорів. Додати сіль, поперчіть, присипте орегано і петрушкою. Запікайте тріску з овочами в розігрітій до 200 градусів духовці 20 хвилин.
лихоманка, запечена з овочами - фото крок 5
Дайте постояти поза духовки хвилин 5 і сервірують, прикрасивши свіжою зеленню і часточкою лимона.

Схожі рецепти