Легке в кишеньці
(покроковий рецепт з фото)
Легке в кишеньці нагадує гігантський пельмень, великий і апетитний. У приготоване тісто загортається начинка з обсмаженого легкого з цибулею. Виходить дуже ситно і смачно, пробуємо!
Як приготувати легке в кишеньках в домашніх умовах? Все відбувається не так складно, як здається на перший погляд. Попередньо підготуйте легке, відварити його до готовності. Потім займіться тестом і приготуванням начинки для кишеньок. Сфорязикні легкі в кишеньках відваріть в подсленной воді до готовності. Гарного дня!
- Яловиче легке - 200 грам (відварне)
- Борошно - 300 грам
- Сода - 4 Ст. Ложки
- Олія соняшникова - 1 Ст. Ложка
- Яйця - 3 штуки (жовтки)
- Панірувальні сухарі - За смаком
- Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Сіль - За смаком

З борошна, води, масла вершкового, солі і двох жовтків замісити тісто. Розкачайте його і розділіть на чотирикутники.

На сковороді обсмажуємо дрібно порізану цибулю, потім додаємо дрібно порізане легке, жовток і панірувальні сухарі.

На чотирикутники з тесту викладаємо по 1 ст. L. Начинки, скріплюємо і опускаємо в киплячу солону воду. Варимо до готовності.

Готові легкі полийте розтопленим вершковим маслом. Смачного!