Рецепт Легке в кишеньці фото

Легке в кишеньці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , М'ясо , Субпродукти , Легке
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 10
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Легке в кишеньці нагадує гігантський пельмень, великий і апетитний. У приготоване тісто загортається начинка з обсмаженого легкого з цибулею. Виходить дуже ситно і смачно, пробуємо!

Опис приготування:

Як приготувати легке в кишеньках в домашніх умовах? Все відбувається не так складно, як здається на перший погляд. Попередньо підготуйте легке, відварити його до готовності. Потім займіться тестом і приготуванням начинки для кишеньок. Сфорязикні легкі в кишеньках відваріть в подсленной воді до готовності. Гарного дня!

  • Яловиче легке - 200 грам (відварне)
  • Борошно - 300 грам
  • Сода - 4 Ст. Ложки
  • Олія соняшникова - 1 Ст. Ложка
  • Яйця - 3 штуки (жовтки)
  • Панірувальні сухарі - За смаком
  • Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Сіль - За смаком
легке в кишеньці - фото крок 1
З борошна, води, масла вершкового, солі і двох жовтків замісити тісто. Розкачайте його і розділіть на чотирикутники.
легке в кишеньці - фото крок 2
На сковороді обсмажуємо дрібно порізану цибулю, потім додаємо дрібно порізане легке, жовток і панірувальні сухарі.
легке в кишеньці - фото крок 3
На чотирикутники з тесту викладаємо по 1 ст. L. Начинки, скріплюємо і опускаємо в киплячу солону воду. Варимо до готовності.
легке в кишеньці - фото крок 4
Готові легкі полийте розтопленим вершковим маслом. Смачного!

Схожі рецепти