Лазанья з м'ясом і овочами
(покроковий рецепт з фото)
Лазанья з м'ясом і овочами - відмінне блюдо, яке може позмагатися за популярністю з усіма улюбленими пельменями. Готувати лазанью не так вже швидко, але повозиться безперечно варто.
Лазанья з м'ясом і овочами дуже смачна страва, його роблять в принципі на один раз. Щоб не дуже довго возитися на кухні постарайтеся м'ясо і овочі робити одночасно на різних сковорідках, зрозуміло. Листи лазаньї теж можна відварити в окропі 2-3 хвилини і відразу опустити в холодну воду. Соус білий або бешамель робіть на середньому вогні, постійно помішуючи, щоб не було грудок. Якщо форма невелика, то шарів може бути і три у лазаньї. Успіхів і приємного апетиту!
- Фарш - 1 кілограм
- Помідори у власному соку - 800 грам
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 2 штуки
- Перець червоний - 2 штуки
- Вершкове масло - 75 грам (соус білий)
- Борошно - 0, 5 склянки (соус білий)
- Молоко - 150 мілілітрів (соус білий)
- Лист лазаньї - 9 штук
- Пармезан - 200 грам
Цибулю і часник обсмажити на олії до прозорості і додайте фарш, смажте на сильному вогні, весь час помішуючи.
У фарш додайте банку помідор.
Гасіть на слабкому вогні хвилин 15.
Перець порізати кубиками.
Морква поріжте соломкою.
Морква, перець і інші томати додаємо в сковороду і тушкуємо хвилин 15-20.
Розтопити масло, всипте борошно, розмішайте і на вогні поступово влийте молоко, су довести до zagusteniâ.
У форму укладіть відварені листи лазаньї.
На аркуші викладіть половину фаршу, потім томатну суміш, посипте все тертим сиром.
Знову укладаємо листи лазаньї, фарш, томати, заливаємо все соусом, кришимо моцарелу і зверху посипаємо пармезаном.
Запікаємо лазанью 20 хвилин в духовці при 200 градусах.