Лазанья з м'ясом в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Приготуйте на вечерю поживна і смачна страва - лазанью з м'ясом. А щоб не витрачати багато сил після робочого дня, скористайтеся своєю вірною помічницею - мультиваркою.
Нашу запіканку готуватимемо в три етапи. Поріжте цибулю, подрібніть в блендері помідори і часник. Обсмажте в чашу мультиварки цибулю, додайте фарш, потім помідори і протушкувати. Звільніть мультиварку і приступайте до другого етапу - соусу бешамель. Розтопити вершкове масло, додайте борошно, молоко, сіль, спеції і, постійно помішуючи, дати 5 хвилин покипіти. Соус також поки видаліть в окремий посуд. Тепер заключний етап - змастіть мультиварку маслом, покладіть на дно пластину лазаньї, змастіть її соусом і викладіть шар фаршу. Далі знову лазіння, соус і фарш. Викладайте шарами, поки не закінчаться інгредієнти. Зверху посипте тертим сиром і готуйте в режимі випічки 40 хвилин. На стіл подавайте в теплому вигляді. Смачного!
- Фарш м'ясний - 500 грам
- Сир - 100 грам
- Лист лазаньї - 10 штук
- Цибуля - 2 штуки
- Помідори - 4 штуки
- Часник - 3 зубчики
- Молоко - 2 склянки
- Борошно - 3 Ст. Ложки
- Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
- Рослинна олія - За смаком
- Сіль, спеції - За смаком