Лазанья з фаршем в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Практично лазіння по-італійськи, з деякими змінами і на швидку руку. Готується блюдо в мультиварці, з уже готового лаваша. Пріготовленнвя одного разу лазіння, ризикує стати вашим улюбленим блюдом!
До вашої уваги, простий спосіб приготувати лазанью з фаршем в мультиварці в домашніх умовах. Як листів тесту, я використовував звичайний тонкий лаваш, який продається майже в кожному магазині. Начинка готувалася з м'ясного фаршу і овочів із зеленню. Лазанья полита молочним соусом і присипана твердим сиром. Вдалого приготування!
- Лаваш тонкий - 2 штуки
- Фарш м'ясний - 300 грам
- Кабачок - 1 штука
- Помідори - 2 штуки
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Зелень - 30 грам
- Часник - 4 зубчики
- Борошно - 1 Ст. Ложка
- Молоко - 0, 5 склянки
- Масло рослинне - 1 Чайна ложка
- Сіль - За смаком
Промиваємо овочі та зелень під холодною водою. Все нарізаємо середніми шматочками.
У чашу мультиварки вливаємо олію, обсмажуємо цибулю і кабачок в режимі "жарка" . Додаємо томати, і готуємо до пюре-образного стану помідорів.
Кладемо фарш, солимо. Смажимо до готовності фаршу, потім додаємо зелень і часник, перемішуємо. Вимикаємо мультиварку.
Кожен лист лаваша розрізаємо навпіл. На дно каструлі кладемо частину лаваша, зверху третину начинки, потім знову частина лаваша і наверх третину начинки. Таким чином, виходить такий собі пиріг.
У маленькій каструльці гріємо молоко, додаємо борошно і дрібку солі. Помішуючи, доводимо до кипіння і загустіння. Цим соусом поливаємо останній лист лаваша. По бажанню, присипаємо зверху тертим сиром.
Запікаємо лазанью в мультиварці 40-50 хвилин, режим "випічка" . Смачного!