Рецепт Лазанья з капусти фото

Лазанья з капусти
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
М'ясо , Овочі , Капуста , Фарш , Білокачанна капуста
Дієтичне харчування , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Лазанья
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 45 хв.

Ви здивуєтеся цим рецептом, якщо знаєте класичний варіант лазаньї. У складі повинні бути спеціальні листя, соус і фарш. Але все це руйнується, коли ви читаєте цю інструкцію ​​Знайомтеся!

Опис приготування:

Незвичайне блюдо сподобається тим, хто уникає глютену і тесту, тому він може підійти для дієти. Хоча тоді потрібно також позбутися від сиру, щоб не було жиру. Я описала, як приготувати лазанью з капусти. Головною основою є капустяне листя, а в якості начинки використовується домашній фарш.

  • Фарш свинячо-яловичий - 200 грам
  • Твердий сир - 50 грам
  • Молоко - 0, 5 склянки
  • Помідор - 1-2 штук
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука
  • Капустяний лист - 3 штуки
  • Часник - 2 зубчики
  • Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
  • Борошно - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
  • Зелена цибуля, пір'я - 2 штуки
лазанья з капусти - фото крок 1
Подрібнений часник з цибулею пасеруйте 1-2 хвилини в маслі на сковороді.
лазанья з капусти - фото крок 2
Потім додайте в сковороду фарш. Розбийте шматочки виделкою.
лазанья з капусти - фото крок 3
Потім додайте подрібнені помідори без шкірки. Гасіть фарш до готовності, додавши сіль і перець.
лазанья з капусти - фото крок 4
В кінці додайте нарубану зелень. Перемішайте і приберіть з вогню.
лазанья з капусти - фото крок 5
Зробіть соус. У сковороді змішайте молоко з борошном, сіллю і перцем. Варіть до густоти.
лазанья з капусти - фото крок 6
У форму для випічки викладіть лист капусти. Влийте частина соусу.
лазанья з капусти - фото крок 7
Далі викладіть половину фаршу, знову капусту, соус і фарш.
лазанья з капусти - фото крок 8
Зверху укрийте блюдо капустяним листом, а потім - соусом. Потім натріть сир.
лазанья з капусти - фото крок 9
Запікайте лазанью при 160 градусах в духовці протягом 25 хвилин. Смачного!

Схожі рецепти