Лазанья з капусти
(покроковий рецепт з фото)
Ви здивуєтеся цим рецептом, якщо знаєте класичний варіант лазаньї. У складі повинні бути спеціальні листя, соус і фарш. Але все це руйнується, коли ви читаєте цю інструкцію Знайомтеся!
Незвичайне блюдо сподобається тим, хто уникає глютену і тесту, тому він може підійти для дієти. Хоча тоді потрібно також позбутися від сиру, щоб не було жиру. Я описала, як приготувати лазанью з капусти. Головною основою є капустяне листя, а в якості начинки використовується домашній фарш.
- Фарш свинячо-яловичий - 200 грам
- Твердий сир - 50 грам
- Молоко - 0, 5 склянки
- Помідор - 1-2 штук
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Капустяний лист - 3 штуки
- Часник - 2 зубчики
- Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
- Борошно - 1 Ст. Ложка
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
- Зелена цибуля, пір'я - 2 штуки
Подрібнений часник з цибулею пасеруйте 1-2 хвилини в маслі на сковороді.
Потім додайте в сковороду фарш. Розбийте шматочки виделкою.
Потім додайте подрібнені помідори без шкірки. Гасіть фарш до готовності, додавши сіль і перець.
В кінці додайте нарубану зелень. Перемішайте і приберіть з вогню.
Зробіть соус. У сковороді змішайте молоко з борошном, сіллю і перцем. Варіть до густоти.
У форму для випічки викладіть лист капусти. Влийте частина соусу.
Далі викладіть половину фаршу, знову капусту, соус і фарш.
Зверху укрийте блюдо капустяним листом, а потім - соусом. Потім натріть сир.
Запікайте лазанью при 160 градусах в духовці протягом 25 хвилин. Смачного!