Рецепт Лаваш зі згущеним молоком фото

Лаваш зі згущеним молоком
(покроковий рецепт з фото)

Вірменська кухня , Кавказька кухня , Грузинська кухня
Молочні продукти , Яйця , Лаваш , Згущене молоко
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Випічка , Пироги
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Цей оригінальний, але простий рецепт лаваша зі згущеним молоком сподобається і вам, і вашим гостям! Імпровізований пиріг я готувала з саморобного лаваша в"сиром" вигляді, але і з магазинним лавашем смачно!

Опис приготування:

Рецепт лаваша зі згущеним молоком простий, але цікавий. Так, коли не виявилося в магазині потрібного мені тонкого і м'якого лаваша, який би не рвався, довелося робити його самостійно. Вийшло, звичайно, більш пухке тісто, ніж у вірменського лаваша, але теж дуже смачно. Так що не бійтеся експериментів! Бажаю удачі!

  • Лаваш вірменський - 2 штуки
  • Яйце - 1 штука
  • Згущене молоко варене - 0.5 штуки (половина банків)
  • Горіхи волоські - 100 грам
лаваш зі згущеним молоком - фото крок 1
1. Лаваш розрівняти, смажена згущеним молоком і посипем горіхами. Звертаємо щільним рулетом.
лаваш зі згущеним молоком - фото крок 2
2. Рулет розрізаємо вздовж.
лаваш зі згущеним молоком - фото крок 3
3. З цих двох половинок сплітаємо косичку. Розміщуємо в форму для запікання і змащуємо верх збитим яйцем. Можна посипати цукровою пудрою або змастити медом.
лаваш зі згущеним молоком - фото крок 4
4. Випікаємо 20 хвилин, якщо у вас готовий лаваш. У мене було тісто для лаваша, тому в"сиром" вигляді цей рулет я запікала довше: 40 хвилин. От і все!

Схожі рецепти