Рецепт Лаваш з сулугуні та зеленню фото

Лаваш з сулугуні та зеленню
(покроковий рецепт з фото)

Грузинська кухня
Молочні продукти, Сир, Зелень, Лаваш
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю, На швидку руку, На природу
Випічка

Лаваш з сулугуні та зеленню - проста закуска. Начинку можна доповнювати шинкою або печерицями. Лаваш з сулугуні та зеленню можна подавати як самостійне блюдо, але краще його подати до шашлику.

Лаваш з сулугуні та зеленню потрібно їсти поки він свіжий і теплий - потім він, звичайно, цілком їстівний, але такого задоволення, як свіжий, вже не доставляє. Подавайте лаваш зі свіжими овочами, особливо добре з ним поєднуються помідори. Якщо у вас немає сулугуні, то його можна замінити сиром навпіл з тертим сиром. Успіхів і приємного апетиту!


  • Лаваш - 1 штука
  • Добре - 300-400 грам
  • Зелень - За смаком
  • Сіль - За смаком
лаваш з сулугуні та зеленню - фото крок 1
Натріть сир і змішайте із зеленню.
лаваш з сулугуні та зеленню - фото крок 2
Розгорніть лаваш і на середину викладіть начинку.
лаваш з сулугуні та зеленню - фото крок 3
Лаваш загорніть конвертиком.
лаваш з сулугуні та зеленню - фото крок 4
Запікайте лаваш в духовці 10 хвилин при 200 градусах.

Схожі рецепти