Лаваш з сулугуні та зеленню
(покроковий рецепт з фото)
Лаваш з сулугуні та зеленню - проста закуска. Начинку можна доповнювати шинкою або печерицями. Лаваш з сулугуні та зеленню можна подавати як самостійне блюдо, але краще його подати до шашлику.
Лаваш з сулугуні та зеленню потрібно їсти поки він свіжий і теплий - потім він, звичайно, цілком їстівний, але такого задоволення, як свіжий, вже не доставляє. Подавайте лаваш зі свіжими овочами, особливо добре з ним поєднуються помідори. Якщо у вас немає сулугуні, то його можна замінити сиром навпіл з тертим сиром. Успіхів і приємного апетиту!
- Лаваш - 1 штука
- Добре - 300-400 грам
- Зелень - За смаком
- Сіль - За смаком
Натріть сир і змішайте із зеленню.
Розгорніть лаваш і на середину викладіть начинку.
Лаваш загорніть конвертиком.
Запікайте лаваш в духовці 10 хвилин при 200 градусах.