Вірменський лаваш із зеленню
(покроковий рецепт з фото)
Хочу вам розповісти, як приготувати вірменський лаваш із зеленню. Блюдо чудове, а весь секрет - в соусі. Соус виходить в міру густим, можна зробити рулет з лаваша або їсти вприкуску!
Простий рецепт вірменського лаваша з зеленню - для вас! соус, взагалі-то, універсальний: добре підходить як бутербродне масло, заправка для супів і як соус до пасти. Спробуйте, дуже оригінально і смачно!
- Braai - 1 пучок
- Koriandr - 1 пучок (листя)
- Гострий зелений перець - 2 штуки
- Часник - 1 штука(1 невелика головка)
- Лимон - 0.5 штуки
- Зіра - 1/2 чайних ложки
- Кардамон - 1/2 чайних ложки
- Перець чорний мелений - 1/2 чайних ложки
- Гвоздика мелена - 1 щіпка
- Масло оливкове - 1/4 склянки
- Лаваш вірменський - 2-3 штук
1. Розміщуємо в блендер гострий перець, часник, Kinzu, koriandr. Збиваємо якомога довше, поки маса не стане однорідною.
2. Перекладаємо тепер все в миску, додамо спеції, сік лимона і масло. Густоту соусу ви можете контролювати, наливайте більше або менше масла і лимонного соку. Ретельно перемішати. Солимо до смаку.
3. Лаваш я люблю їсти окремо, тому нарізаю його квадратиками і обсмажую на сухій сковороді до хрусткого стану. Дивовижно поєднується з соусом!