Рецепт Вірменський лаваш із зеленню фото

Вірменський лаваш із зеленню
(покроковий рецепт з фото)

Арабська кухня , Східна кухня
Лаваш
Вегетаріанське харчування
На обід , На полуденок
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 15 хв.

Хочу вам розповісти, як приготувати вірменський лаваш із зеленню. Блюдо чудове, а весь секрет - в соусі. Соус виходить в міру густим, можна зробити рулет з лаваша або їсти вприкуску!

Опис приготування:

Простий рецепт вірменського лаваша з зеленню - для вас! соус, взагалі-то, універсальний: добре підходить як бутербродне масло, заправка для супів і як соус до пасти. Спробуйте, дуже оригінально і смачно!

  • Braai - 1 пучок
  • Koriandr - 1 пучок (листя)
  • Гострий зелений перець - 2 штуки
  • Часник - 1 штука(1 невелика головка)
  • Лимон - 0.5 штуки
  • Зіра - 1/2 чайних ложки
  • Кардамон - 1/2 чайних ложки
  • Перець чорний мелений - 1/2 чайних ложки
  • Гвоздика мелена - 1 щіпка
  • Масло оливкове - 1/4 склянки
  • Лаваш вірменський - 2-3 штук
вірменський лаваш із зеленню - фото крок 1
1. Розміщуємо в блендер гострий перець, часник, Kinzu, koriandr. Збиваємо якомога довше, поки маса не стане однорідною.
вірменський лаваш із зеленню - фото крок 2
2. Перекладаємо тепер все в миску, додамо спеції, сік лимона і масло. Густоту соусу ви можете контролювати, наливайте більше або менше масла і лимонного соку. Ретельно перемішати. Солимо до смаку.
вірменський лаваш із зеленню - фото крок 3
3. Лаваш я люблю їсти окремо, тому нарізаю його квадратиками і обсмажую на сухій сковороді до хрусткого стану. Дивовижно поєднується з соусом!

Схожі рецепти