Лаваш з морквою і сиром
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4
Час приготування: 15 хв.
Це дуже класна закуска, яка готується на швидку руку. Можна їсти холодної, а можна і підігріти, як душа забажає. У будь-якому випадку лаваш з морквою і сиром - це дуже просто, смачно і ситно!
Опис приготування:
Дізнавшись одного разу, як приготувати лаваш з морквою і сиром, потім робиш таку закуску постійно. Нічого дивного, адже страва готується дуже швидко і з найпростіших інгредієнтів. Можна експериментувати, пробуючи різні поєднання. Крім того, лаваш можна підігріти в мікрохвильовці або в духовці. Хай щастить!
- Лаваш - 2 штуки
- Майонез - 4 Ст. Ложки
- Шинка - 300 грам
- Помідор - 1 штука
- Огірок - 1 штука
- Морква по-корейськи - 150 грам
- Сир вершковий - 100 грам
Розріжте кожен лаваш навпіл, розкладіть на столі і змастіть майонезом.
Викладіть на кожен шматок лаваша скибочку шинки і скибочку помідора.
Зверху розмістіть трохи моркви по-корейськи.
Також викладіть скибочку вершкового сиру.
Акуратно згортаємо лаваш конвертиком.
Я люблю конвертики ще обсмажувати на сковороді. Виходить смачна хрустка закуска. Смачного!