Лаваш в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 10 хв.
Шукаєте варіант простий закуски? Хочу запропонувати вам дуже класний варіант, як приготувати лаваш в духовці з ароматними травами і тертим сиром. Хрусткий, апетитний і на швидку руку.
Опис приготування:
Це чудова ідея закуски для всієї родини і великої компанії друзів. Натуральні, хрусткі шматочки лаваша з апетитною скоринкою обов'язково рекомендую спробувати приготувати в домашніх умовах. Крім того, ви завжди можете використовувати найрізноманітніші спеції. А до столу подавати закуску можна з улюбленим соусом.
- Лаваш - 1 штука
- Сир - 100 грам
- Ароматні трави - 1 Чайна ложка
- Оливкова олія - 1 Чайна ложка
1. Щоб приготувати невелику порцію, буде потрібно один лист лаваша.
2. Наріжте його довільними шматочками і викладіть на деко, застелене пергаментом або фольгою.
3. Натріть на тертці трохи сиру. Якщо хочете зробити більш пікантний смак, додайте зубчик часнику.
4. Присипте лаваш сиром.
5. А після - улюбленими спеціями і ароматними травами.
6. Залишилося тільки відправити лист в розігріту до 200 градусів духовку, і через 5-7 хвилин закуска буде готова.
7. Таким хрустким лавашем можна пригощати і дорослих, і дітей. До речі, непогана закуска до пива.