Лапшевник з млинців
(покроковий рецепт з фото)
Багато в дитинстві намагалися лапшевник з млинців. Мені не доводилося. Тоді я вирішила виправити цю ситуацію і познайомитися з цим смачним блюдом. Я не пошкодувала, воно дійсно заслуговує похвалу!
Для того щоб млинці для лапшевник вийшли тоненькими і прозорими, перед кожним набором тесту в ополоник розмішуйте рідку масу, так як крохмаль має властивість осідати. Чи не наливайте багато тесту на сковороду, незважаючи на те, що млинці тонкі, вони добре знімаються. Готуйте з задоволенням!
- Молоко - 300 мілілітрів
- Яйця - 5 штук
- Крохмаль - 100 грам (картопляний)
- Крем - 100 грам
- Вершкове масло - 40 грам
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Цукор - За смаком
Підготуйте необхідні інгредієнти.
У глибоку чашу налийте тепле молоко. Додайте сіль, цукор, яйця і збийте міксером.
Додайте частинами крохмаль, кожен раз перемішуючи. В самому кінці додайте рослинне масло. Ще раз добре збийте.
Testo майже.
Розігрійте сковороду. Змастіть раз рослинним маслом. Налийте тісто. Воно виходить дуже рідким і добре розтікається по сковороді. Обсмажте тонкі млинці з двох боків до рум'яного стану. Варто врахувати, що перед кожним набором тесту в ополоник, його необхідно розмішати в чаші, т.К. Крохмаль має властивість осідати вниз тесту.
Готові млинці складіть стопкою.
Млинці скрутіть трубочкою і наріжте тонкою локшиною.
Візьміть глибоку форму, змастіть маслом, залишки розкришите на дні. Викладіть млинцеву локшину, рівномірно розподіляючи.
У сметану вбийте 3 яйця. Ретельно розмішайте і залийте отриманою сумішшю млинцеву локшину.
Форму злегка потрясіть, щоб заливка рівномірно розподілилася по формі з локшиною. Поставте лапшевник запікатися в розігріту до 180 градусів духовку на 15 хвилин, щоб верх зарум'яниться.
Після закінчення часу дістаньте форму з духовки.
Розкладіть порційно і подавайте з медом і молоком. Смачного!