Рецепт Лапшевник з млинців фото

Лапшевник з млинців
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно , Яйця
Вегетаріанське харчування
На полуденок
Випічка , Млинці
Кількість порцій: 3
Час приготування: 50 хв.

Багато в дитинстві намагалися лапшевник з млинців. Мені не доводилося. Тоді я вирішила виправити цю ситуацію і познайомитися з цим смачним блюдом. Я не пошкодувала, воно дійсно заслуговує похвалу!

Опис приготування:

Для того щоб млинці для лапшевник вийшли тоненькими і прозорими, перед кожним набором тесту в ополоник розмішуйте рідку масу, так як крохмаль має властивість осідати. Чи не наливайте багато тесту на сковороду, незважаючи на те, що млинці тонкі, вони добре знімаються. Готуйте з задоволенням!

  • Молоко - 300 мілілітрів
  • Яйця - 5 штук
  • Крохмаль - 100 грам (картопляний)
  • Крем - 100 грам
  • Вершкове масло - 40 грам
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
  • Цукор - За смаком
лапшевник з млинців - фото крок 1
Підготуйте необхідні інгредієнти.
лапшевник з млинців - фото крок 2
У глибоку чашу налийте тепле молоко. Додайте сіль, цукор, яйця і збийте міксером.
лапшевник з млинців - фото крок 3
Додайте частинами крохмаль, кожен раз перемішуючи. В самому кінці додайте рослинне масло. Ще раз добре збийте.
лапшевник з млинців - фото крок 4
Testo майже.
лапшевник з млинців - фото крок 5
Розігрійте сковороду. Змастіть раз рослинним маслом. Налийте тісто. Воно виходить дуже рідким і добре розтікається по сковороді. Обсмажте тонкі млинці з двох боків до рум'яного стану. Варто врахувати, що перед кожним набором тесту в ополоник, його необхідно розмішати в чаші, т.К. Крохмаль має властивість осідати вниз тесту.
лапшевник з млинців - фото крок 6
Готові млинці складіть стопкою.
лапшевник з млинців - фото крок 7
Млинці скрутіть трубочкою і наріжте тонкою локшиною.
лапшевник з млинців - фото крок 8
Візьміть глибоку форму, змастіть маслом, залишки розкришите на дні. Викладіть млинцеву локшину, рівномірно розподіляючи.
лапшевник з млинців - фото крок 9
У сметану вбийте 3 яйця. Ретельно розмішайте і залийте отриманою сумішшю млинцеву локшину.
лапшевник з млинців - фото крок 10
Форму злегка потрясіть, щоб заливка рівномірно розподілилася по формі з локшиною. Поставте лапшевник запікатися в розігріту до 180 градусів духовку на 15 хвилин, щоб верх зарум'яниться.
лапшевник з млинців - фото крок 11
Після закінчення часу дістаньте форму з духовки.
лапшевник з млинців - фото крок 12
Розкладіть порційно і подавайте з медом і молоком. Смачного!

Схожі рецепти