Лапшевник з яйцем
(покроковий рецепт з фото)
Приголомшливо просте і при цьому дивно цікаве блюдо хочу запропонувати вашій увазі. Для дорослих і дітей, на сніданок або як десерт ... Цей лапшевник порадує вас завжди!
Хочу запропонувати вам повторити в домашніх умовах цей класний спосіб, як приготувати лапшевник з яйцем. В якості начинки ви можете використовувати не тільки сухофрукти, як в даному випадку, адже така запіканка може бути як солодкою, так і несолодкої. Це непогана ідея подати макарони до столу в абсолютно іншому, не зовсім звичному вигляді. Заливка настільки ніжна, що блюдо буде майже танути в роті. Дуже рекомендую!
- Локшина - 250 грам
- Молоко - 500 мілілітрів
- Яйце - 3 штуки
- Вершкове масло - 50 грам
- Сухофрукти, горіхи - 250 грам
- Цукор - За смаком
1. Головний інгредієнт цієї страви, звичайно, локшина. У велику каструлю налийте воду, поставте на вогонь.
2. Опустіть в киплячу підсолену воду, варіть на середньому вогні до готовності. Після відкиньте на друшляк.
3. Підготуйте сухофрукти, які будете використовувати в процесі. Можна також додати трохи горіхів.
4. З'єднайте локшину з сухофруктами (можна попередньо їх залити окропом на 5-7 хвилин), акуратно перемішайте.
5. У глибокій мисці збийте яйця з цукром. Влийте тонкою цівкою молоко.
6. Залийте локшину яєчно-молочною сумішшю.
7. А після акуратно перекладіть у жароміцних форму. Надішліть запіканку в духовку, при температурі 180 градусів млоїте 35-40 хвилин до готовності. Смачного!