Рецепт Лапшевник з яйцем фото

Лапшевник з яйцем
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Локшина
Вегетаріанське харчування
На полуденок, Для дітей, На сніданок
Випічка, Запіканка

Приголомшливо просте і при цьому дивно цікаве блюдо хочу запропонувати вашій увазі. Для дорослих і дітей, на сніданок або як десерт ... Цей лапшевник порадує вас завжди!

Хочу запропонувати вам повторити в домашніх умовах цей класний спосіб, як приготувати лапшевник з яйцем. В якості начинки ви можете використовувати не тільки сухофрукти, як в даному випадку, адже така запіканка може бути як солодкою, так і несолодкої. Це непогана ідея подати макарони до столу в абсолютно іншому, не зовсім звичному вигляді. Заливка настільки ніжна, що блюдо буде майже танути в роті. Дуже рекомендую!

  • Локшина - 250 грам
  • Молоко - 500 мілілітрів
  • Яйце - 3 штуки
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Сухофрукти, горіхи - 250 грам
  • Цукор - За смаком
лапшевник з яйцем - фото крок 1
1. Головний інгредієнт цієї страви, звичайно, локшина. У велику каструлю налийте воду, поставте на вогонь.
лапшевник з яйцем - фото крок 2
2. Опустіть в киплячу підсолену воду, варіть на середньому вогні до готовності. Після відкиньте на друшляк.
лапшевник з яйцем - фото крок 3
3. Підготуйте сухофрукти, які будете використовувати в процесі. Можна також додати трохи горіхів.
лапшевник з яйцем - фото крок 4
4. З'єднайте локшину з сухофруктами (можна попередньо їх залити окропом на 5-7 хвилин), акуратно перемішайте.
лапшевник з яйцем - фото крок 5
5. У глибокій мисці збийте яйця з цукром. Влийте тонкою цівкою молоко.
лапшевник з яйцем - фото крок 6
6. Залийте локшину яєчно-молочною сумішшю.
лапшевник з яйцем - фото крок 7
7. А після акуратно перекладіть у жароміцних форму. Надішліть запіканку в духовку, при температурі 180 градусів млоїте 35-40 хвилин до готовності. Смачного!

Схожі рецепти