Рецепт Антрекот з яйцем фото

Антрекот з яйцем
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
М'ясо , Яловичина , Яйця
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви , Антрек
Кількість порцій: 1-2
Час приготування: 30 хв.

Антрекот з яйцем смажиться звичайним чином, тільки подається він з яєчнею. Яйце ми піджаримо тоді, коли наше м'ясо буде відпочивати. Раджу для смаження антрекота використовувати пательню-гриль.

Опис приготування:

Як приготувати антрекот з яйцем?

1. М'ясо промийте.

2. Промокніть антрекот паперовим рушником, він повинен бути сухим.

3. Легенько вбийте в м'ясо сіль і мелений чорний перець.

4. У сковороду влийте трохи масла.

5. Розігрійте сковороду з маслом на швидкому вогні.

6. Викладіть антрекот в сковорідку і обсмажуйте по 5-6 хвилин з кожного боку.

7. Готовий антрекот викладіть на тарілку і залиште на 10 хвилин.

8. Поки м'ясо відпочиває в окремій сковороді на вершковому маслі підсмажте яйце.

9. Викладіть яйце на антрекот і посипте свіжою рубаною зеленню.

Антрекот з яйцем готовий!

Смачного!

  • Антрек - 1 штука(500-550 г)
  • Сіль - За смаком
  • Перець чорний мелений - За смаком
  • Масло оливкове - 2-3 Ст. Ложок (або рослинне)
  • Яйце - 1 штука
  • Вершкове масло - 30 грам
Як приготувати антрекот з яйцем?

1. М'ясо промийте.

2. Промокніть антрекот паперовим рушником, він повинен бути сухим.

3. Легенько вбийте в м'ясо сіль і мелений чорний перець.

4. У сковороду влийте трохи масла.

5. Розігрійте сковороду з маслом на швидкому вогні.

6. Викладіть антрекот в сковорідку і обсмажуйте по 5-6 хвилин з кожного боку.

7. Готовий антрекот викладіть на тарілку і залиште на 10 хвилин.

8. Поки м'ясо відпочиває в окремій сковороді на вершковому маслі підсмажте яйце.

9. Викладіть яйце на антрекот і посипте свіжою рубаною зеленню.

Антрекот з яйцем готовий!

Смачного!

Схожі рецепти