Лапшевник з сиром
(покроковий рецепт з фото)
Прекрасне смачна страва для сніданку або полудня. Доповніть лапшевник з сиром солодким фруктовим соусом або варенням.
Лапшевник з сиром готується просто - інгредієнти треба змішати в однорідну масу, потім викласти в форму і запікати в гарячій духовці близько півгодини. Удачі в приготуванні і гарного дня!
- Сир - 300 грам (будь-якої жирності)
- Макарони - 250 грам
- Яйця - 2 штуки
- Цукор - 50 грам
- Сіль - 1 щіпка
- Крем - 70 грам
- Сухарі паніровочні - 25 грам
- Ванілін - 1 щіпка
1. Приготуємо продукти для лапшевник.
2. Візьмемо глибоку тарілку і змішаємо сир з одним яйцем і цукром.
3. Отриману масу відставити поки.
4. У другій тарілочці змішаємо сметану і яйце. Додамо дрібку ваніліну.
5. Відставимо отриману масу.
6. Відваримо макарони в трохи підсоленій воді до готовності. Відкинемо на друшляк.
7. З'єднуємо макарони з сирною масою.
8. Форму для запікання заповнюємо макаронно-сирною масою. Розрівнюємо.
9. Зверху заливаємо сметанно-яєчної сумішшю.
10. Посипаємо панірувальними сухарями. Відправляємо в розігріту духовку на 25 хвилин, температура 200 градусів.
11. Лапшевник готовий. Остудіть його в формі. Поріжте ножем на порції. Подавайте до столу охолодженим.
12. Подавайте лапшевник з варенням і сметаною. Смачного!