Квасоля з курячою грудкою
(покроковий рецепт з фото)
Час приготування: 20 хв.
Швидке і смачна страва - паличка-виручалочка в кулінарній книзі кожної господині.
Кількість порцій: 5
- Квасоля - 1 Склянка
- Куряча грудка - 500 грам
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Томатна паста - 70 грам
- Зелень (кріп, петрушка, цибуля, часник) - 1 штука
- Сіль, provanskie фракійці - по За смаком
Зварену квасолю викладаємо в чашу мультиварки.
Додаємо нарізану кубиком курячу грудку.
Додаємо нарізану соломкою моркву.
Додаємо нарізану цибулю, сіль, прованські трави.
Томатну пасту розводимо з водою (150 мл) і вливаємо в чашу.
Включаємо на режим гасіння на 15 хвилин.
Додаємо нарізану зелень і включаємо ще на 5 хвилин.
Подаємо на стіл гарячим зі свіжими овочами.
Смачного.