Квасолевий суп-пюре
(покроковий рецепт з фото)
Супи-пюре користуються величезною популярністю не тільки серед дітей, але і серед дорослих! приємна консистенція, багатий смак і неймовірний аромат - ось за що я люблю квасолевий суп-пюре. Пробуємо!
Як приготувати квасолевий суп-пюре? Звичайно ж, з квасолі, і бажано з червоною, адже з неї суп виходить більш наваристим (за моїми власними спостереженнями). Томати надають якусь соковитість і свіжість, а спеції - прянощі. Подавайте суп-пюре до столу з сухариками і свіжою зеленню. Хай щастить!
- Квасоля червона - 500 грам (відварна)
- Помідори - 5 штук
- Перець болгарський - 1 штука
- Перець гострий - 1 Чайна ложка
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Лавровий лист - 1 штука
- Перець духмяний - За смаком
- Часник - 3-4 зубчиків
- Масло рослинне - 5 Ст. Ложок
- Braai - 2 штуки (гілочки)
- Базилік - 2 штуки (листя)
- Сухарики - За смаком (для прикраси)
Цибулю і перець очищаємо, дрібно нарізаємо і Томім на рослинній олії до м'якості.
Помідори промиваємо, потім опускаємо в окріп, легко видаляємо шкірку. М'якоть нарізаємо на 3-4 частини.
До цибулі і перцю вливаємо квасолевий відвар і додаємо половину відвареної квасолі.
Варимо на повільному вогні 7-8 хвилин, помішуючи.
Знімаємо суп з вогню, даємо йому охолонути. Переливаємо в чашу блендера і перетворюємо в однорідну масу.
Додаємо томати, збиваємо до однорідності разом з ними. Повертаємо пюре в каструлю.
Додаємо решту квасоля. Також кладемо часник і запашний перець. Доводимо суп до кипіння, зменшуємо вогонь і Томім ще 20 хвилин.
Подаємо суп до столу, прикрасивши його кінзою, базиліком і сухариками. Смачного!