Рецепт Квасолевий суп-пюре фото

Квасолевий суп-пюре
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Бобові
Вегетаріанське харчування , ПП рецепти , Пісні страви
На обід
Супи , Супи-пюре
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Супи-пюре користуються величезною популярністю не тільки серед дітей, але і серед дорослих! приємна консистенція, багатий смак і неймовірний аромат - ось за що я люблю квасолевий суп-пюре. Пробуємо!

Опис приготування:

Як приготувати квасолевий суп-пюре? Звичайно ж, з квасолі, і бажано з червоною, адже з неї суп виходить більш наваристим (за моїми власними спостереженнями). Томати надають якусь соковитість і свіжість, а спеції - прянощі. Подавайте суп-пюре до столу з сухариками і свіжою зеленню. Хай щастить!

  • Квасоля червона - 500 грам (відварна)
  • Помідори - 5 штук
  • Перець болгарський - 1 штука
  • Перець гострий - 1 Чайна ложка
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Лавровий лист - 1 штука
  • Перець духмяний - За смаком
  • Часник - 3-4 зубчиків
  • Масло рослинне - 5 Ст. Ложок
  • Braai - 2 штуки (гілочки)
  • Базилік - 2 штуки (листя)
  • Сухарики - За смаком (для прикраси)
квасолевий суп-пюре - фото крок 1
Цибулю і перець очищаємо, дрібно нарізаємо і Томім на рослинній олії до м'якості.
квасолевий суп-пюре - фото крок 2
Помідори промиваємо, потім опускаємо в окріп, легко видаляємо шкірку. М'якоть нарізаємо на 3-4 частини.
квасолевий суп-пюре - фото крок 3
До цибулі і перцю вливаємо квасолевий відвар і додаємо половину відвареної квасолі.
квасолевий суп-пюре - фото крок 4
Варимо на повільному вогні 7-8 хвилин, помішуючи.
квасолевий суп-пюре - фото крок 5
Знімаємо суп з вогню, даємо йому охолонути. Переливаємо в чашу блендера і перетворюємо в однорідну масу.
квасолевий суп-пюре - фото крок 6
Додаємо томати, збиваємо до однорідності разом з ними. Повертаємо пюре в каструлю.
квасолевий суп-пюре - фото крок 7
Додаємо решту квасоля. Також кладемо часник і запашний перець. Доводимо суп до кипіння, зменшуємо вогонь і Томім ще 20 хвилин.
квасолевий суп-пюре - фото крок 8
Подаємо суп до столу, прикрасивши його кінзою, базиліком і сухариками. Смачного!

Схожі рецепти