Рецепт Kutabı фото

Kutabı
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня
Тісто, Овочі, Молочні продукти, Сир, Зелень, Цибуля, Зелена цибуля
Вегетаріанське харчування
На полуденок, На сніданок
Випічка

Ці смачні коржі зі звичайного прісного тіста можна приготувати до м'ясних страв, до чашечки чаю або кави. А якщо ви їх приготуєте з зеленню і візьмете на пікнік, вони з'їдять швидше, ніж шашлик.

Ці смачні коржі з начинкою дуже люблять в моїй родині, і я їх готую до сніданку або вечері, адже вони так смачно з'їдаються з чаєм, кави або молоком. Кутаб можна робити з різною начинкою, а я вам розповім, як приготувати Кутаб з сиром і зеленню. Рецепт простий, найголовніше - дуже тонко розкачати тісто.

  • Борошно пшеничне - 2, 5 склянки
  • Вода - 1 Склянка
  • Сіль - 1 Чайна ложка(0, 5 - в тісто, 0, 5 - в начинку)
  • Сир - 75-100 грам
  • Зелень - 100 грам (зелена цибуля, кріп, петрушка)
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
  • Перець чорний мелений - 2 щіпки
Kutabı - фото крок 1
Просіваємо в миску борошно, додаємо сіль і рослинне масло. Наливаємо воду, замішуємо тісто.
Kutabı - фото крок 2
Тісто виходить еластичним і досить пружним. Даємо йому відпочити хвилин 15.
Kutabı - фото крок 3
А поки займемося начинкою. Будемо робити Кутаб з сиром і зеленню. Сир натираємо на дрібній тертці або середньої, дрібно нарізаємо зелень. Додаємо сіль і мелений чорний перець.
Kutabı - фото крок 4
І ретельно перемішати.
Kutabı - фото крок 5
Розкачуємо тісто в ковбаску, діляться на 14-16 частин.
Kutabı - фото крок 6
Скачує кожну частину в кульку, так зручніше буде його потім віддають перевагу катанню.
Kutabı - фото крок 7
І тепер кожен кульку розгортає в дуже тонкий корж.
Kutabı - фото крок 8
На одну половинку коржі викладаємо столову ложку начинки, розподіляємо її тонким шаром.
Kutabı - фото крок 9
Накриваємо другою половиною тіста, злегка прокатати качалкою, щоб прибрати повітря. Ретельно защипуємо краю.
Kutabı - фото крок 10
Краще зліпити відразу все Кутаб, адже печуться вони дуже швидко.
Kutabı - фото крок 11
Нагріваємо сковороду на вогні трохи більше середнього рівня. Я смажила на 6 з 9 поділів. І викладаємо Кутаб на суху(! !! ) сковороду.
Kutabı - фото крок 12
Смажимо до рум'яності з обох сторін.
Kutabı - фото крок 13
Викладаємо на блюдо, змащуємо вершковим маслом і накриваємо кришкою.
Kutabı - фото крок 14
Вогонь? Кличемо рідних і пригощаємося!

Схожі рецепти