Рецепт Курячий суп (мультиварка) фото

Курячий суп (мультиварка)
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня
Овочі, Птах, Картопля, Курка, Крупи, Курині ніжки, Гречка
Дієтичне харчування, Рецепти для схуднення
На обід
Супи

Якщо ви любите супи так само, як і я, то поділюся з вами одним рецептиком. Дивіться, як приготувати курячий суп в мультиварці. Для аромату і ситності додамо туди гречку і різні овочі.

Потрібно сказати, що для приготування цього супу можна використовувати будь-які частини курки. Але я все ж вважаю за краще брати не філе або грудку, а м'ясо на кістці. Мені здається, що так бульйон виходить більш наваристим і ароматним.

Без сумнівів беріться за приготування такого курячого супчика, він завжди вдається на славу.

  • Куряча ніжка - 1 штука (велика)
  • Картопля - 2 штуки
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Морква - 1 штука
  • Гречка - 0, 5 склянки (мультистакан)
  • Вода - 2, 5 L
  • Сіль, перець, приправи - За смаком
  • Лавровий лист - За смаком
курячий суп (мультиварка) - фото крок 1
Промийте гречку і курячу ніжку. Картоплю наріжте невеликими шматочками, подрібніть одну цибулину і натріть моркву.
курячий суп (мультиварка) - фото крок 2
Покладіть підготовлені інгредієнти (а також цілу очищену цибулину) в чашу мультиварки. Залийте водою, додайте спеції і лавровий лист. Виставте режим "гасіння" в годину.
курячий суп (мультиварка) - фото крок 3
Подавайте супчик гарячим зі сметаною і зеленню. Перед подачею я зазвичай відділяю м'ясо від ніжки і розкладаю по тарілках.

Схожі рецепти