Курячий суп (мультиварка)
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви любите супи так само, як і я, то поділюся з вами одним рецептиком. Дивіться, як приготувати курячий суп в мультиварці. Для аромату і ситності додамо туди гречку і різні овочі.
Потрібно сказати, що для приготування цього супу можна використовувати будь-які частини курки. Але я все ж вважаю за краще брати не філе або грудку, а м'ясо на кістці. Мені здається, що так бульйон виходить більш наваристим і ароматним.
Без сумнівів беріться за приготування такого курячого супчика, він завжди вдається на славу.
- Куряча ніжка - 1 штука (велика)
- Картопля - 2 штуки
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Морква - 1 штука
- Гречка - 0, 5 склянки (мультистакан)
- Вода - 2, 5 L
- Сіль, перець, приправи - За смаком
- Лавровий лист - За смаком
Промийте гречку і курячу ніжку. Картоплю наріжте невеликими шматочками, подрібніть одну цибулину і натріть моркву.
Покладіть підготовлені інгредієнти (а також цілу очищену цибулину) в чашу мультиварки. Залийте водою, додайте спеції і лавровий лист. Виставте режим "гасіння" в годину.
Подавайте супчик гарячим зі сметаною і зеленню. Перед подачею я зазвичай відділяю м'ясо від ніжки і розкладаю по тарілках.