Курячий рулет з овочами
(покроковий рецепт з фото)
Взагалі, всередину такого рулету можна покласти будь-які овочі, але я пропоную вам найпростіший варіант з морквою і цибулею. Овочі надають курячому філе соковитість і роблять його дуже ніжним і м'яким.
Рецепт приготування курячого рулету з овочами ви можете використовувати не тільки для повсякденного меню, але і приготувати цю страву в якості закуски на святковий стіл. Щоб зробити курячий рулет з овочами в домашніх умовах вам буде потрібно тільки куряче філе, моркву і ріпчасту цибулю, а також хвилин 20-25 вільного часу. А якщо ви хочете зробити це блюдо трохи цікавішим, додайте в нього, наприклад, болгарський перець, брокколі і шматочок сиру.
- Куряче філе - 2 штуки
- Цибуля ріпчаста - 1-2 штук
- Морква - 1-2 штук
- Масло рослинне - За смаком (для смаження)
- Перець чорний мелений - За смаком
- Сіль - За смаком
Для початку ми чистимо овочі, нарізаємо моркву брусками, а ріпчаста цибуля півкільцями. Обсмажуємо овочі на невеликій кількості рослинного масла до м'якості, солимо і перчимо їх за смаком.
Поки овочі смажаться, ми промиваємо під проточною водою філе, витираємо насухо і розрізаємо кожен шматочок уздовж на 2-3 скибочки. Загортаємо скибочки філе в харчову плівку і відбиваємо їх молоточком, після чого м'ясо можна посолити трохи і натерти меленим перцем. Потім на вузький край кожного шматочка філе ми викладаємо невелику порцію обсмажених овочів.
Звертаємо м'ясо рулетом, при необхідності його можна закріпити зубочисткою, те ж саме повторюємо з усіма іншими шматочками філе.
Викладаємо рулети швом вниз на сковороду з розігрітим рослинним маслом, обсмажуємо їх з усіх боків на середньому вогні до золотистої скоринки.
Наші рулети готові і їх можна подавати до столу. Приємного всім апетиту!