Курячий рулет з ананасом
(покроковий рецепт з фото)
Хочете здивувати домочадців незвичним стравою, але немає часу довго возитися? тоді прочитайте, як приготувати курячий рулет з ананасом, і поб'єте своїх близьких оригінальним смаком цієї страви.
Для начинки можна використовувати як свіжий, так і консервований ананас. Якщо ви вирішите скористатися консервованим, то цукор додавати не потрібно. Але все ж начинка зі свіжого плоду більш ароматна і пікантна.
Пробуйте!
- Куряче філе - 400 грам
- Ананас - 2, 5 кілограма
- Рослинна олія - 50 мілілітрів
- Часник - 5 зубчиків
- Цукор - 50 грам
- Сіль і перець - За смаком
1. Очистіть ананас від шкірки і видаліть жорстку серцевину. Наріжте м'якоть пластинками товщиною близько 1 см. Засипте цукром. Якщо не хочете, щоб страва вийшла занадто солодким, то пропустіть цей крок.
2. Розділіть курячу грудку на дві частини і добре відбийте. Натріть відбите філе сіллю і перцем. Поверх відбитого філе викладіть шматочки ананасів і протертий часник.
3. Акуратно скрутіть рулет. Закріпіть шов шпажкою і обв'яжіть яскравою ниткою, щоб потім було простіше зняти її після обсмажування. У сковороді розігрійте олію і обсмажте рулети на повільному вогні з усіх боків до рум'яної скоринки. Потім накрийте кришкою і смажте до готовності.