Курячий кишеньку з ананасом
(покроковий рецепт з фото)
Як приготувати курячий кишеньку з ананасом? Давайте подужаємо цю науку разом. Головне взяти побільше спецій, зелений і chesnochka. А солодощі додасть ананас. Він прекрасно поєднується з куркою, перевірено.
Гарніром до такого курячому кишені з ананасом може бути абсолютно будь-який вид каші, макарони, овочевий салат і все, що вам самим хочеться. Така курка виходить надзвичайно ніжною і соковитою, я обожнюю цей рецепт. Спробуйте самі і поділіться своїми враженнями в коментарях!
- Куряче філе - 1 кілограм
- Ананаси свіжі або консервовані - 250 грам
- Петрушка, кріп, часник - За смаком
- Сіль, спеції - За смаком
- Крем - 3 Ст. Ложки
- Твердий сир - 100 грам
Для приготування страви візьміть ананаси. Наріжте їх на кільця, а після на невеликі шматочки. Можна взяти консервований ананас і теж нарізати його на більш дрібні шматочки.
Свіжу петрушку, кріп і часник подрібніть ножем. Додайте їх до ананасам.
Додайте в миску сметану, сіль, чорний мелений перець і перемішайте. Начинка для кишеньку готова.
Куряче філе вимийте, обсушити. Видаліть залишки кісток і шкіри. З одного боку зробіть надріз в філе, створивши кишеньку.
Підготовленої ананасної масою наповніть кожен кишеньку.
Посипте зверху філе спеціями за смаком.
Невелике деко застеліть фольгою. Покладіть на фольгу підготовлені кишеньки.
Змастіть зверху кишеньки сметаною.
Натріть на крупній тертці твердий сир. Посипте кишеньки сиром.
Розігрійте духовку до 200 градусів. Запікайте кишеньки з ананасом в духовці близько 40 хвилин.
Подайте блюдо до столу з будь-яким гарніром на своїй розсуд.