Курячий кишеньку
(покроковий рецепт з фото)
Курка виходить дуже ніжна і соковита, а начинку можна змінювати на ваш смак!
Куряче філе надрізати уздовж ножем так, щоб вийшов «кишеньку», злегка відбити, натерти приправою (сіль, перець, часникова сіль).
Гриби нарізати скибочками і обсмажити на розігрітій олії протягом 3-5 хв. Перець очистити від насіння і нарізати тонкою соломкою.
Обсмажені гриби, тертий сир і перець перемішати і начинити цією масою «кишеньки».
Викласти «кишеньки» на змащене маслом деко, зверху полити сметаною (або натуральним йогуртом) і запікати в розігрітій до 180 ° С духовці протягом 30 хв.
- Куряче філе - 4 штуки
- Печериці свіжі - 200 грам
- Болгарський перець - 1 штука
- Сир - 50 грам
- Крем (натуральний йогурт) - 2 Ст. Ложки
- Зростання. Олія - 1 Ст. Ложка
- Приправи - 1 За смаком
Куряче філе надрізати уздовж ножем так, щоб вийшов «кишеньку», злегка відбити, натерти приправою (сіль, перець, часникова сіль).
Гриби нарізати скибочками і обсмажити на розігрітій олії протягом 3-5 хв. Перець очистити від насіння і нарізати тонкою соломкою.
Обсмажені гриби, тертий сир і перець перемішати і начинити цією масою «кишеньки».
Викласти «кишеньки» на змащене маслом деко, зверху полити сметаною (або натуральним йогуртом) і запікати в розігрітій до 180 ° С духовці протягом 30 хв.
Гриби нарізати скибочками і обсмажити на розігрітій олії протягом 3-5 хв. Перець очистити від насіння і нарізати тонкою соломкою.
Обсмажені гриби, тертий сир і перець перемішати і начинити цією масою «кишеньки».
Викласти «кишеньки» на змащене маслом деко, зверху полити сметаною (або натуральним йогуртом) і запікати в розігрітій до 180 ° С духовці протягом 30 хв.