Рецепт Курячий кишеньку фото

Курячий кишеньку
(покроковий рецепт з фото)

Єврейська кухня
Птах, Курка, Куряче філе
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Курка виходить дуже ніжна і соковита, а начинку можна змінювати на ваш смак!

Куряче філе надрізати уздовж ножем так, щоб вийшов «кишеньку», злегка відбити, натерти приправою (сіль, перець, часникова сіль).

Гриби нарізати скибочками і обсмажити на розігрітій олії протягом 3-5 хв. Перець очистити від насіння і нарізати тонкою соломкою.

Обсмажені гриби, тертий сир і перець перемішати і начинити цією масою «кишеньки».

Викласти «кишеньки» на змащене маслом деко, зверху полити сметаною (або натуральним йогуртом) і запікати в розігрітій до 180 ° С духовці протягом 30 хв.


  • Куряче філе - 4 штуки
  • Печериці свіжі - 200 грам
  • Болгарський перець - 1 штука
  • Сир - 50 грам
  • Крем (натуральний йогурт) - 2 Ст. Ложки
  • Зростання. Олія - 1 Ст. Ложка
  • Приправи - 1 За смаком
Куряче філе надрізати уздовж ножем так, щоб вийшов «кишеньку», злегка відбити, натерти приправою (сіль, перець, часникова сіль).

Гриби нарізати скибочками і обсмажити на розігрітій олії протягом 3-5 хв. Перець очистити від насіння і нарізати тонкою соломкою.

Обсмажені гриби, тертий сир і перець перемішати і начинити цією масою «кишеньки».

Викласти «кишеньки» на змащене маслом деко, зверху полити сметаною (або натуральним йогуртом) і запікати в розігрітій до 180 ° С духовці протягом 30 хв.

Схожі рецепти