Курячі шашлички в духовці на шпажках
(покроковий рецепт з фото)
Якщо немає можливості приготувати курячий шашличок на мангалі, не турбуйтеся! Не менш смачним він вийде в духовці, особливо якщо є у вас є функція гриля.
Для шашличка можна використовувати як металеві, так і бамбукові шпажки, останні потрібно обов'язково замочувати заздалегідь у воді, щоб вони не згоріли в духовці. Дотримуйтесь покрокової інструкції приготування - і у вас все вийде, хай щастить!
- Курка - 600-700 грам (філе або грудка)
- Сіль - За смаком
- Приправа для курки - За смаком
- Дижонская гірчиця - 1-2 чайних ложок
- Майонез - 3-4 Ст. Ложок
Підготуйте продукти і шпажки для смаження.
Куряче філе вимийте і висушіть серветкою. Поріжте середніми шматочками.
З майонезу та спецій приготуйте маринад.
Замаринуйте м'ясо, залиште його на 2-3 годину.
Шпажки замочіть у воді на 2-3 годину.
Деко застеліть фольгою. М'ясо необхідно нанизати на шпажки. Поставте деко в розігріту до 250 градусів духовку. Увімкніть верхній гриль. Смажте до готовності, перевертайте час від часу шпажки.
Шашлички готові! Подавайте до столу гарячими!