Курячі маффіни
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4
Час приготування: 45 хв.
Курячі маффіни - це соковите, ніжне, дуже смачна страва з курочки. Його можна приготувати на швидку руку для легкої закуски. Цим рецептом зі мною поділилася моя передова подруга. Пробуйте!
Опис приготування:
Курячі маффіни виходять вологими, їх добре подати з вершковим соусом з зеленню. Курячі маффіни відмінне ласощі, яке в першу чергу оцінять жінки. Замість курячих відбивних грудок для курячих маффинов можна взяти курячий фарш. Сир краще брати пармезан і чеддер. Спробуйте це оригінальне блюдо, не пошкодуєте. Успіхів і приємного апетиту!
- Куряча грудка - 500 грам
- Цибуля - 1 штука
- Яйце - 1 штука
- Часник - 3 зубчики
- Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
Курячі грудки злегка відбити і порізати на дрібні шматочки.
Грудки змішати з дрібно порізаною цибулею, яйцем. Посолити, поперчити.
Духовку розігріти до 180 градусів, форми змастити вершками і розтопленим маслом.
Фарш розкласти по формах і випікати 10-15 хвилин.
Змішати натертий сир, часник, збиті вершки.
Сирну суміш розкласти по формах зверху курки.
Запікати ще 20 хвилин до золотистого кольору. Смачного!