Курячі котлети з рисом
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 5
Час приготування: 1 г. 0 хв.
М'ясо відмінно поєднується з рисом. Котлети виходять ніжні, легкі і дуже смачні. Готувати легко і просто - рецепт перед вами.
Опис приготування:
Курячі котлети готуйте так: пропустите через мясорубку курятину, шпинат, цибуля, хліб і сир. Додайте у фарш відварений рис, яйця, гірчицю, борошно, сіль і перець. Добре перемішайте. Сформуйте з фаршу котлетки, розкладіть їх на деку, посипте тертим сиром. Запечіть в духовці протягом 30 хвилин при 180 градусах. Смачного!
- Куряче філе - 700 грам
- Шпинат - 150 грам
- Сир"Фета" - 100 грам
- Сир - 70 грам
- Хліб - 60 грам
- Рис варений - 5 Ст. Ложок
- Борошно - 3 Ст. Ложки
- Гірчичний - 0, 5 Ст. Ложки
- Яйце - 2 штуки
- Цибуля - 1 штука
- Сіль, перець - За смаком
Пропустите через мясорубку курятину, шпинат, цибуля, хліб і сир"Фета" . Додайте у фарш відварений рис, яйця, гірчицю, борошно, сіль і перець. Добре перемішайте.
Застеліть деко пекарської папером і викладіть на нього котлетки.
Потріть сир.
Посипте котлети на деку тертим сиром і запечіть в духовці протягом 30 хвилин при 180 градусах.