Курячі грудки з рисом і тайської пастою каррі
(покроковий рецепт з фото)
Пряні і апетитні курячі грудки. Обов'язково приготуйте їх і подайте на стіл з відвареним розсипчастим рисом. Восторг домочадців гарантований.
Пікантні курячі грудки з рисом. Розігрійте в каструлі оливкову олію і додайте зелену пасту каррі і половину кокосового молока. Доведіть до кипіння, влийте воду і решту молока і залиште закипати. Потім киньте в каструлю помідори, курятину, лавровий лист, цукор і рибний соус. Варіть до готовності м'яса. Подайте його на стіл з відвареним розсипчастим рисом, посипавши шматочками перцю чилі, базиліком і полив соусом з каструлі. Смачного!
- Зелена паста каррі - 70 грам
- Куряче філе - 600 грам
- Вода - 100 грам
- Кокосове молоко - 400 мілілітрів
- Лавровий лист - 4 штуки
- Оливкова олія - 4 Ст. Ложки
- Цукор - 2 чайних ложки
- Рибний соус - 3 чайних ложки
- Перець, сіль - За смаком
Розігрійте в каструлі оливкову олію і додайте зелену пасту каррі і половину кокосового молока.
Доведіть до кипіння, постійно помішуючи.
Влийте воду і молоко, що залишилося і залиште закипати.
Тим часом поріжте помідори черрі і куряче філе і киньте в каструлю. Перемішайте і додайте лавровий лист, цукор і рибний соус. Варіть до готовності м'яса.
Перець чилі наріжте кружальцями. Курятину посипте перцем і свіжим базиліком і подайте на стіл з рисом. Не забудьте полити блюдо соусом, в якому варилося м'ясо.