Рецепт Курячі грудки з рисом і тайської пастою каррі фото

Курячі грудки з рисом і тайської пастою каррі
(покроковий рецепт з фото)

Птах , Курка , Крупи , Мал , Куряча грудка
Дієтичне харчування , Низькокалорійні , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 50 хв.

Пряні і апетитні курячі грудки. Обов'язково приготуйте їх і подайте на стіл з відвареним розсипчастим рисом. Восторг домочадців гарантований.

Опис приготування:

Пікантні курячі грудки з рисом. Розігрійте в каструлі оливкову олію і додайте зелену пасту каррі і половину кокосового молока. Доведіть до кипіння, влийте воду і решту молока і залиште закипати. Потім киньте в каструлю помідори, курятину, лавровий лист, цукор і рибний соус. Варіть до готовності м'яса. Подайте його на стіл з відвареним розсипчастим рисом, посипавши шматочками перцю чилі, базиліком і полив соусом з каструлі. Смачного!

  • Зелена паста каррі - 70 грам
  • Куряче філе - 600 грам
  • Вода - 100 грам
  • Кокосове молоко - 400 мілілітрів
  • Лавровий лист - 4 штуки
  • Оливкова олія - 4 Ст. Ложки
  • Цукор - 2 чайних ложки
  • Рибний соус - 3 чайних ложки
  • Перець, сіль - За смаком
курячі грудки з рисом і тайської пастою каррі - фото крок 1
Розігрійте в каструлі оливкову олію і додайте зелену пасту каррі і половину кокосового молока.
курячі грудки з рисом і тайської пастою каррі - фото крок 2
Доведіть до кипіння, постійно помішуючи.
курячі грудки з рисом і тайської пастою каррі - фото крок 3
Влийте воду і молоко, що залишилося і залиште закипати.
курячі грудки з рисом і тайської пастою каррі - фото крок 4
Тим часом поріжте помідори черрі і куряче філе і киньте в каструлю. Перемішайте і додайте лавровий лист, цукор і рибний соус. Варіть до готовності м'яса.
курячі грудки з рисом і тайської пастою каррі - фото крок 5
Перець чилі наріжте кружальцями. Курятину посипте перцем і свіжим базиліком і подайте на стіл з рисом. Не забудьте полити блюдо соусом, в якому варилося м'ясо.

Схожі рецепти