Салат з курячої грудки з каррі
(покроковий рецепт з фото)
Зробив, як приготувати салат з курячої грудки з каррі? Всі інгредієнти для нього варто подрібнити, тому у салату однорідна консистенція. Смачний і простий салатик на всі випадки життя.
Готовий салат можна розкласти по тарталетки або є його за допомогою чіпсів, а також накладати і презентувати в салатник. Цей салат стає набагато смачніше на наступний день. Рекомендую використовувати саме грудку, а не стегно або окіст, щоб м'ясо було без жив або хрящів.
- Куряча грудка - 1 кілограм
- Зелена цибуля - 1 пучок
- Сіль, перець - За смаком
- Каррі - 4 Ст. Ложки
- Майонез - За смаком
1. У велику каструлю налийте воду, доведіть до кипіння.
2. Наріжте курячу грудку смужками.
3. Вимийте зелена цибуля, зріжте кореневу частину.
4. Викладіть куряче м'ясо в кипляче воду, після закипання відваріть його до готовності.
5. Наріжте цибулю продовгуватими шматочками, викладіть в чашу блендера, подрібніть його.
6. Перекладіть цибулю в тарілку, додайте до нього дрібку солі і мелений перець, перемішайте.
7. Перекладіть куряче м'ясо в друшляк, промийте, потім перекладіть його в чашу блендера.
8. Подрібніть м'ясо майже в однорідну консистенцію, але не перетворите в пюре.
9. Викладіть подрібнене м'ясо в миску до цибулі.
10. Додайте майонез (близько 200 грам) і перемішайте.
11. Якщо суміш здається вам сухий, додайте ще майонез і каррі.
12. Гарненько перемішайте і відправте салат в холодильник мінімум на 20-30 хвилин.
13. Викладіть салат в миску, прикрасьте гілочками петрушки. Смачного!