Салат з курячої грудки і помело
(покроковий рецепт з фото)
Вам подобається поєднання м'яса і фруктів в одній страві? Якщо відповідь ствердна, то рекомендую не проходити повз цього простого, дуже апетитного і легкого рецепт. Спробуйте, вам припаде до душі.
Раджу звернути вашу увагу на цей варіант, як приготувати салат з курячої грудки і помело. Тайська кухня особлива, пікантна і шалено смачна. Це легке блюдо, в якому ідеально поєднуються солодкі і гострі нотки. Якщо вам хочеться урізноманітнити щоденне і звичне меню, то цей рецепт буде до речі!
- Цукор - 2 чайних ложки
- Рибний соус - 4 чайних ложки
- Сік лайма - 1 Чайна ложка
- Грейпфрут - 1-2 штук
- Чилі - 1-2 штук
- Часник - 1-2 зубчиків
- Горіхи - 100 грам
- Куряча грудка - 4 штуки
- Салат - За смаком(+ листя м'яти)
- Сіль і перець - За смаком
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
1. Очистіть фрукти, акуратно відокремте від плівок. Вимийте і висушіть салат (можна використовувати мікс за смаком), жменю листочків м'яти.
2. Горішки підсушіть на сухій сковороді або в духовці.
3. Філе вимийте, обсушити. Можна злегка відбити. Додати сіль, поперчіть за смаком. Обсмажте на невеликій кількості олії до готовності (можна використовувати гриль).
4. Готову курку наріжте великими шматочками.
5. Для приготування заправки з'єднайте сік лайма, цукор, рибний соус, часник, подрібнений чилі і трохи води. Ретельно перемішайте.
6. На тарілку для подачі викладіть курку, помело, листя салату. Полийте заправкою, додайте горішки і листя м'яти. Акуратно перемішайте.
7. Приголомшливо апетитний тайський салат з курячої грудки і помело в домашніх умовах готовий.