Курка каррі з рисом
(покроковий рецепт з фото)
Пікантна гостра курочка з соусом і рисом - ідеальний варіант для вечері або обіду. Дивимося і запам'ятовуємо рецепт приготування курки каррі з рисом.
Каррі останнім часом дуже популярна приправа. Додають її в рис і курку в основному, але можна і до інших страв. Для приготування курки каррі з рисом нам знадобиться куряче філе з грудки і будь-який рис. Якщо ви не в курсі, то каррі додає характерний жовтий колір страви. Дивимося далі рецепт з фото.
- Куряча грудка - 500 грам
- Кокосове молоко - 100 мілілітрів
- Імбир - 2 Ст. Ложки
- Цибуля - 1 штука
- Гострий перець - 1 штука
- Вапно - 1 штука
- Часник - 2 зубчики
- Куркума - 1, 5 чайних ложки
- Каррі - 1, 5 чайних ложки
- Мал - 200 грам
Філе ріжемо на шматочки.
Цибуля, імбир, часник і червоний перець дрібно ріжемо. Можна обійтися і без перцю.
Обсмажуємо з маслом пару хвилин часник, цибуля, імбир і перець.
Потім каррі і куркуму.
Потім курку, обсмажуємо все разом пару хвилин на сильному вогні.
Потім вливаємо кокосове молоко, сік лайма. Тушкуємо до готовності курки. Солимо і перчимо до смаку.
Поки гаситься курка, варимо рис.
Готову курку карі з рисом подаємо прямо з печі. Смачного!
Готову курку карі з рисом подаємо прямо з печі. Смачного!