Курячі котлети з плавленим сиром
(покроковий рецепт з фото)
Рецептів приготування котлет існує безліч. Але цей вам обов'язково припаде до смаку. Його невеликий секрет у використанні плавленого сирка. Виходить надзвичайно смачно.
З курячого філе треба зробити фарш, приправити його, сформувати котлетки і обваляти їх в сухарях. Обсмажуємо на маслі, потім запікаємо в духовці. Подавати курячі котлети з плавленим сиром найкраще з картопляним пюре і свіжим салатом. Смачного!
- Куряче філе - 450 грам
- Плавлений сирок - 1 штука (можна замінити моцарелою або жовтим сиром)
- Молоко - 0, 5 склянки
- Вершкове масло - 50 грам
- Хліб світлий - 200 грам
- Сіль, чорний перець - - За смаком
- Сухарі паніровочні - 0, 5 склянки
- Часник - 1 зубчик (можна не додавати)
1. Скибочки хліба заливаємо теплим молоком і залишаємо набрякнути.
2. Скоринки також повинні стати м'якими і молочними.
3. Куряче філе нарізаємо шматочками.
4. Філе і хліб в молоці пропускаємо через м'ясорубку. Якщо ви збираєтеся використовувати часник, то і його треба пропустити.
5. Приправляємо фарш сіллю і перцем за смаком. Включаємо духовку нагріватися на 175 градусів.
6. Сирок поріжте смужками. Змоченими у воді руками ліпимо довгастий млинець, в центр якого викладаємо приготований шматочок сиру.
7. Загортаємо в центр краю.
8. І плескали, щоб вийшла котлетка.
9. У широку миску всипаємо панірувальні сухарі для панірування наших курячий котлет з плавленим сиром.
10. Ставимо сковороду на середній вогонь, викладаємо в неї вершкове масло.
11. Коли масло розтопиться, обсмажуємо котлетки по хвилини 4 з кожного боку до золотистого кольору.
12. Курячі котлети повинні виглядати так, як показано на зображенні.
13. Викладаємо котлети в форму для запікання, змащену олією і відправляємо в гарячу духовку на 15 хвилин.
14. Курячі котлети з плавленим сиром готові! Смачного!