Рецепт Рибні котлети з плавленим сиром фото

Рибні котлети з плавленим сиром
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Риба та морепродукти, Молочні продукти, Сир, Плавлений сир
Роздільне харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Котлети

Якщо ви вирішили подати на обід або вечерю котлети, тоді пропоную вашій увазі рецепт, як приготувати рибні котлети з плавленим сиром. Такий рецепт нікого не залишить байдужим.

Такі котлети виходять неймовірно смачними і ніжними. Філе кети не така сухе, на відміну від інших червоних порід риб. А за рахунок інших інгредієнтів, ці котлети будуть танути в роті. Подавайте котлети в картопляним пюре і свіжими овочами. Смачного!

  • Катані - 800 грам
  • Сир плавлений вершковий - 170 грам
  • Кнопка - 2 скибочки
  • Молоко - 50 мілілітрів
  • Цибуля - 1 штука
  • Кріп - 5 грам
  • Яйця - 1 штука
  • Сухарі паніровочні - 80 грам
  • Масло рослинне - 50 грам
  • Сіль і перець - За смаком
рибні котлети з плавленим сиром - фото крок 1
Шматочки батона відокремте від кірки і замочіть в молоці.
рибні котлети з плавленим сиром - фото крок 2
Рибу відокремте від кісток і розділіть на філе.
рибні котлети з плавленим сиром - фото крок 3
Пропустіть через м'ясорубку хліб, цибуля і рибу.
рибні котлети з плавленим сиром - фото крок 4
В отриманий фарш додайте яйце, посічену дрібно зелень, приправи і сир. Добре вимісити фарш.
рибні котлети з плавленим сиром - фото крок 5
Сформуйте з фаршу котлети, обваляйте їх в панірувальних сухарях.
рибні котлети з плавленим сиром - фото крок 6
Сковороду з маслом нагрійте, обсмажте котлети до золотистого кольору.

Схожі рецепти