Рецепт Рибні котлети з плавленим сиром фото

Рибні котлети з плавленим сиром
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Риба та морепродукти , Молочні продукти , Сир , Плавлений сир
Роздільне харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Котлети
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Якщо ви вирішили подати на обід або вечерю котлети, тоді пропоную вашій увазі рецепт, як приготувати рибні котлети з плавленим сиром. Такий рецепт нікого не залишить байдужим.

Опис приготування:

Такі котлети виходять неймовірно смачними і ніжними. Філе кети не така сухе, на відміну від інших червоних порід риб. А за рахунок інших інгредієнтів, ці котлети будуть танути в роті. Подавайте котлети в картопляним пюре і свіжими овочами. Смачного!

  • Катані - 800 грам
  • Сир плавлений вершковий - 170 грам
  • Кнопка - 2 скибочки
  • Молоко - 50 мілілітрів
  • Цибуля - 1 штука
  • Кріп - 5 грам
  • Яйця - 1 штука
  • Сухарі паніровочні - 80 грам
  • Масло рослинне - 50 грам
  • Сіль і перець - За смаком
рибні котлети з плавленим сиром - фото крок 1
Шматочки батона відокремте від кірки і замочіть в молоці.
рибні котлети з плавленим сиром - фото крок 2
Рибу відокремте від кісток і розділіть на філе.
рибні котлети з плавленим сиром - фото крок 3
Пропустіть через м'ясорубку хліб, цибуля і рибу.
рибні котлети з плавленим сиром - фото крок 4
В отриманий фарш додайте яйце, посічену дрібно зелень, приправи і сир. Добре вимісити фарш.
рибні котлети з плавленим сиром - фото крок 5
Сформуйте з фаршу котлети, обваляйте їх в панірувальних сухарях.
рибні котлети з плавленим сиром - фото крок 6
Сковороду з маслом нагрійте, обсмажте котлети до золотистого кольору.

Схожі рецепти