Рибні котлети з плавленим сиром
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви вирішили подати на обід або вечерю котлети, тоді пропоную вашій увазі рецепт, як приготувати рибні котлети з плавленим сиром. Такий рецепт нікого не залишить байдужим.
Такі котлети виходять неймовірно смачними і ніжними. Філе кети не така сухе, на відміну від інших червоних порід риб. А за рахунок інших інгредієнтів, ці котлети будуть танути в роті. Подавайте котлети в картопляним пюре і свіжими овочами. Смачного!
- Катані - 800 грам
- Сир плавлений вершковий - 170 грам
- Кнопка - 2 скибочки
- Молоко - 50 мілілітрів
- Цибуля - 1 штука
- Кріп - 5 грам
- Яйця - 1 штука
- Сухарі паніровочні - 80 грам
- Масло рослинне - 50 грам
- Сіль і перець - За смаком
Шматочки батона відокремте від кірки і замочіть в молоці.
Рибу відокремте від кісток і розділіть на філе.
Пропустіть через м'ясорубку хліб, цибуля і рибу.
В отриманий фарш додайте яйце, посічену дрібно зелень, приправи і сир. Добре вимісити фарш.
Сформуйте з фаршу котлети, обваляйте їх в панірувальних сухарях.
Сковороду з маслом нагрійте, обсмажте котлети до золотистого кольору.