Рецепт Котлети з плавленим сиром фото

Котлети з плавленим сиром
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо
Дієтичне харчування, Вагітним і годуючим
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Котлети

Котлети з плавленим сиром - це смачне й не зовсім звичайне блюдо, яке підійде і на обід, і на вечерю. Рецепт досить простий, однак результат здатний здивувати. Спробуйте - не пошкодуєте!

Котлети з плавленим сиром найкраще подавати з свіжими овочами і зеленню, а можна і з будь-яким соусом. Як гарнір чудово підійде відварена картопля або макарони. Отже, розповідаю, як зробити котлети з плавленим сиром!

  • М'ясний фарш - 600 грам
  • Плавлені сирки - 2 штуки
  • Яйця - 3 штуки(2 - варених, 1 - сире)
  • Часник - 3-5 зубчиків
  • Борошно і сухарі - За смаком (для панірування)
  • Сіль - За смаком
  • Спеції - За смаком
котлети з плавленим сиром - фото крок 1
1. Спочатку відварюємо 2 яйця круто. Цей процес займе у Вас хвилин 10.
котлети з плавленим сиром - фото крок 2
2. Поки варяться яйця, натираємо на крупній тертці плавлені сирки.
котлети з плавленим сиром - фото крок 3
3. Те ж саме робимо з відвареними і охолоджені яйцями.
котлети з плавленим сиром - фото крок 4
4. Видавлюємо «чеснокодавку» часник.
котлети з плавленим сиром - фото крок 5
5. Кладемо в миску фарш, тертий плавлений сир і яйця. Вбиваємо одне сире яйце. Додаємо інші інгредієнти: подрібнений часник, сіль і спеції на Ваш смак. Ретельно вимішуємо все до отримання однорідної маси.
котлети з плавленим сиром - фото крок 6
6. З отриманої маси формуємо котлетки, після чого паніруємо їх в борошні або сухарях.
котлети з плавленим сиром - фото крок 7
7. Розігріваємо на сковороді рослинне масло. У розпечене масло викладаємо наші котлети і смажимо приблизно 3 хвилини з одного боку, потім зменшуємо вогонь, перевертаємо котлети на іншу сторону і продовжуємо смажити ще 5-6 хвилин до готовності.
котлети з плавленим сиром - фото крок 8
8. Готові котлети викладаємо на тарілки подаємо до столу з зеленню і овочами. Смачного!

Схожі рецепти