Котлети з плавленим сиром
(покроковий рецепт з фото)
Котлети з плавленим сиром - це смачне й не зовсім звичайне блюдо, яке підійде і на обід, і на вечерю. Рецепт досить простий, однак результат здатний здивувати. Спробуйте - не пошкодуєте!
Котлети з плавленим сиром найкраще подавати з свіжими овочами і зеленню, а можна і з будь-яким соусом. Як гарнір чудово підійде відварена картопля або макарони. Отже, розповідаю, як зробити котлети з плавленим сиром!
- М'ясний фарш - 600 грам
- Плавлені сирки - 2 штуки
- Яйця - 3 штуки(2 - варених, 1 - сире)
- Часник - 3-5 зубчиків
- Борошно і сухарі - За смаком (для панірування)
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком
1. Спочатку відварюємо 2 яйця круто. Цей процес займе у Вас хвилин 10.
2. Поки варяться яйця, натираємо на крупній тертці плавлені сирки.
3. Те ж саме робимо з відвареними і охолоджені яйцями.
4. Видавлюємо «чеснокодавку» часник.
5. Кладемо в миску фарш, тертий плавлений сир і яйця. Вбиваємо одне сире яйце. Додаємо інші інгредієнти: подрібнений часник, сіль і спеції на Ваш смак. Ретельно вимішуємо все до отримання однорідної маси.
6. З отриманої маси формуємо котлетки, після чого паніруємо їх в борошні або сухарях.
7. Розігріваємо на сковороді рослинне масло. У розпечене масло викладаємо наші котлети і смажимо приблизно 3 хвилини з одного боку, потім зменшуємо вогонь, перевертаємо котлети на іншу сторону і продовжуємо смажити ще 5-6 хвилин до готовності.
8. Готові котлети викладаємо на тарілки подаємо до столу з зеленню і овочами. Смачного!