Курячі котлети з молоком
(покроковий рецепт з фото)
Курячі котлети готують практично в кожній родині. У кожної господині є свій рецепт! Я поділюся незвичайним рецептом котлет на молоці. Беріть на замітку!
Курячі котлети люблять все господині, тому що готуються вони просто і швидко, при цьому виходять вони завжди дуже смачними. Із вказаної кількості продуктів виходить 8 котлет.
- Фарш - 400 грам (з філе курячого стегна)
- Цибуля - 1 штука
- Печиво - 1 штука
- Молоко - 100 мілілітрів
- Сіль - 1 щіпка (або за смаком)
- Чорний мелений перець - 1 щіпка
- Панірувальні сухарі - 2-3 Ст. Ложок
- Масло рослинне - 1-2 Ст. Ложок
- Часник - 1-2 зубчиків (по бажанню)
Підготуйте інгредієнти.
Поламайте булочку на шматочки, залийте її молоком, розімніть вилкою.
Додайте у фарш подрібнену цибулю, розмочену в молоці булку, приправити сіллю, поперчіть.
Добре розмішайте фарш до однорідності.
Сформуйте котлету, обваляйте її в панірувальних сухарях.
Обсмажте котлети з обох боків на олії.
Подавайте котлети з будь-яким гарніром, який вам подобається. У мене сьогодні "ностальгічний" гарнір з картопляного пюре на молоці з вершковим маслом, з кабачкової ікрою і консервованим огірочком. Смакує по-домашньому, рекомендую приготувати!