Рецепт Курячі грудки терияки з горіховим соусом фото

Курячі грудки терияки з горіховим соусом
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Японська кухня
Овочі, Птах, Курка, Помідор, Горіхи, Куряча грудка
Дієтичне харчування, Низькокалорійні, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Вся принадність цієї страви, звичайно, не в самій грудях, а в прекрасному горіховому соусі на основі фундука. Такий соус облагородить будь-яке м'ясо і птицю. Та й готується він дуже просто, всього за 10 хвилин.

Для приготування цієї страви не обов'язково брати грудку курки, можна замаринувати, наприклад, крила, вийдуть смачні крильця терияки. Рецептуру соусу пропоную залишити без змін, цей соус прекрасний!

  • Грудка куряча - 2 штуки
  • Соус теріякі - 3 Ст. Ложки
  • Funduk - 50 грам (соус)
  • В'ялені помідори - 50 грам (соус)
  • Часник - 1 зубчик (соус)
  • Петрушка - 4 штуки (соус)
  • Вершкове масло - 20 грам (соус)
  • Масло оливкове - 6 Ст. Ложок (соус)
курячі грудки терияки з горіховим соусом - фото крок 1
1. Замаринуйте грудки в соусі "теріякі" і залиште на кілька годин.
курячі грудки терияки з горіховим соусом - фото крок 2
2. Обсмажте грудки на сковороді, потім доведіть до готовності в духовці.
курячі грудки терияки з горіховим соусом - фото крок 3
3. У чашу блендера покладіть фундук, петрушку, часник і в'ялені помідори.
курячі грудки терияки з горіховим соусом - фото крок 4
4. Подрібніть в крихту.
курячі грудки терияки з горіховим соусом - фото крок 5
5. Додайте масла: оливкова і вершкове кімнатної температури. Не забудьте посолити і подрібнити блендером ще раз.
курячі грудки терияки з горіховим соусом - фото крок 6
6. При необхідності посоліть грудку і подавайте її до столу. Смачного!

Схожі рецепти