Рецепт Курячі грудки терияки з горіховим соусом фото

Курячі грудки терияки з горіховим соусом
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Японська кухня
Овочі , Птах , Курка , Помідор , Горіхи , Куряча грудка
Дієтичне харчування , Низькокалорійні , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 2
Час приготування: 40 хв.

Вся принадність цієї страви, звичайно, не в самій грудях, а в прекрасному горіховому соусі на основі фундука. Такий соус облагородить будь-яке м'ясо і птицю. Та й готується він дуже просто, всього за 10 хвилин.

Опис приготування:

Для приготування цієї страви не обов'язково брати грудку курки, можна замаринувати, наприклад, крила, вийдуть смачні крильця терияки. Рецептуру соусу пропоную залишити без змін, цей соус прекрасний!

  • Грудка куряча - 2 штуки
  • Соус теріякі - 3 Ст. Ложки
  • Funduk - 50 грам (соус)
  • В'ялені помідори - 50 грам (соус)
  • Часник - 1 зубчик (соус)
  • Петрушка - 4 штуки (соус)
  • Вершкове масло - 20 грам (соус)
  • Масло оливкове - 6 Ст. Ложок (соус)
курячі грудки терияки з горіховим соусом - фото крок 1
1. Замаринуйте грудки в соусі"Теріякі" і залиште на кілька годин.
курячі грудки терияки з горіховим соусом - фото крок 2
2. Обсмажте грудки на сковороді, потім доведіть до готовності в духовці.
курячі грудки терияки з горіховим соусом - фото крок 3
3. У чашу блендера покладіть фундук, петрушку, часник і в'ялені помідори.
курячі грудки терияки з горіховим соусом - фото крок 4
4. Подрібніть в крихту.
курячі грудки терияки з горіховим соусом - фото крок 5
5. Додайте масла: оливкова і вершкове кімнатної температури. Не забудьте посолити і подрібнити блендером ще раз.
курячі грудки терияки з горіховим соусом - фото крок 6
6. При необхідності посоліть грудку і подавайте її до столу. Смачного!

Схожі рецепти