Курячі грудки терияки з горіховим соусом
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 2
Час приготування: 40 хв.
Вся принадність цієї страви, звичайно, не в самій грудях, а в прекрасному горіховому соусі на основі фундука. Такий соус облагородить будь-яке м'ясо і птицю. Та й готується він дуже просто, всього за 10 хвилин.
Опис приготування:
Для приготування цієї страви не обов'язково брати грудку курки, можна замаринувати, наприклад, крила, вийдуть смачні крильця терияки. Рецептуру соусу пропоную залишити без змін, цей соус прекрасний!
- Грудка куряча - 2 штуки
- Соус теріякі - 3 Ст. Ложки
- Funduk - 50 грам (соус)
- В'ялені помідори - 50 грам (соус)
- Часник - 1 зубчик (соус)
- Петрушка - 4 штуки (соус)
- Вершкове масло - 20 грам (соус)
- Масло оливкове - 6 Ст. Ложок (соус)
1. Замаринуйте грудки в соусі"Теріякі" і залиште на кілька годин.
2. Обсмажте грудки на сковороді, потім доведіть до готовності в духовці.
3. У чашу блендера покладіть фундук, петрушку, часник і в'ялені помідори.
4. Подрібніть в крихту.
5. Додайте масла: оливкова і вершкове кімнатної температури. Не забудьте посолити і подрібнити блендером ще раз.
6. При необхідності посоліть грудку і подавайте її до столу. Смачного!