Кабачки з горіховим соусом
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную вам дізнатися, як приготувати кабачки з горіховим соусом. Вельми легке в приготуванні блюдо, яке можна подавати або як гарнір, або як салат. Ароматне, м'яке і соковите. Спробуйте!
Цей гарнір-закуска відмінно підійде для корисного перекусу або легкого вечері, якщо його доповнити, наприклад, нежирним м'ясом. Приготування такої страви займе у вас не більше 15 хвилин. Обсмажувати кабачки краще на оливковій олії, але на іншому рослинному, звичайно, теж можна. Обов'язково посоліть і поперчіть кабачки тільки перед подачею, так як під час приготування солоні кабачки можуть втратити свою форму.
- Кабачок - 2 штуки
- Горіхи волоські - 150 грам
- Часник - 4 зубчики
- Зелень - 1 пучок
- Сіль - За смаком
1. Для початку наріжте кубиками кабачок, НЕ соліть його. Обсмажте кабачки на розігрітому на великому вогні оливковій олії, періодично помішуючи.
2. Поки кабачки смажаться, приготуйте соус. Волоські горіхи і часник перебити в блендері до однорідного стану.
3. Додайте горіхи з часником, дрібно нарізану зелень і трохи оливкового масла в обсмажені кабачки. Приправити сіллю і poperčite.
4. Через 15 хвилин подавайте кабачки, прикрасивши зеленню (петрушкою, базиліком або м'ятою). Смачного!