Паста з горіховим соусом
(покроковий рецепт з фото)
Любіть пасту і готові є її на сніданок, обід і вечеря? Тоді вас порадує простий рецепт з доступних продуктів, як приготувати пасту з горіховим соусом. Смачне, недороге і швидке блюдо.
Пасту можете брати будь-яку: яка є або ту, що вважаєте за краще. У цій страві вся родзинка - це соус. Соус можна зробити з легким ароматом або більш насичений, якщо попередньо обсмажити трохи горіхи. Готовий соус можна зробити заздалегідь, а потім просто розігріти його з відвареної пастою.
- Цибуля - 3 штуки
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Чебрець свіжий - 3 штуки
- Часник - 1 зубчик
- Пекан - 100 грам
- Вершки - 250 мілілітрів
- Молоко - 0, 5 склянки
- Тертий пармезан - 40 грам
- Сіль, перець - За смаком
- Макаронні вироби - 400 грам
1. Очистіть і наріжте півкільцями цибулю. Розігрійте сковороду з оливковою олією і викладіть цибулю. Додайте крупно порізані гілочки чебрецю, обсмажуйте цибулю близько 5 хвилин.
2. Додайте в сковороду подрібнений часник і порізані горіхи, залийте все вершками і молоком. Тушіте 1-2 хвилини, трохи посоліть і поперчіть. Перекладіть суміш в блендер і подрібніть, додайте тертий сир.
3. Відваріть пасту до готовності. ¼ склянки води, в якій варилася паста, влийте в соус і перемішайте, потім змішайте відварену пасту і горіховий соус.
4. Подавайте пасту гарячої, можете прикрасити рубаними горіхами і чебрецем.