Рецепт Паста з горіховим соусом фото

Паста з горіховим соусом
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Молочні продукти, Макарони, Горіхи, Пекан
ПП рецепти
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Макаронні вироби

Любіть пасту і готові є її на сніданок, обід і вечеря? Тоді вас порадує простий рецепт з доступних продуктів, як приготувати пасту з горіховим соусом. Смачне, недороге і швидке блюдо.

Пасту можете брати будь-яку: яка є або ту, що вважаєте за краще. У цій страві вся родзинка - це соус. Соус можна зробити з легким ароматом або більш насичений, якщо попередньо обсмажити трохи горіхи. Готовий соус можна зробити заздалегідь, а потім просто розігріти його з відвареної пастою.

  • Цибуля - 3 штуки
  • Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
  • Чебрець свіжий - 3 штуки
  • Часник - 1 зубчик
  • Пекан - 100 грам
  • Вершки - 250 мілілітрів
  • Молоко - 0, 5 склянки
  • Тертий пармезан - 40 грам
  • Сіль, перець - За смаком
  • Макаронні вироби - 400 грам
паста з горіховим соусом - фото крок 1
1. Очистіть і наріжте півкільцями цибулю. Розігрійте сковороду з оливковою олією і викладіть цибулю. Додайте крупно порізані гілочки чебрецю, обсмажуйте цибулю близько 5 хвилин.
паста з горіховим соусом - фото крок 2
2. Додайте в сковороду подрібнений часник і порізані горіхи, залийте все вершками і молоком. Тушіте 1-2 хвилини, трохи посоліть і поперчіть. Перекладіть суміш в блендер і подрібніть, додайте тертий сир.
паста з горіховим соусом - фото крок 3
3. Відваріть пасту до готовності. ¼ склянки води, в якій варилася паста, влийте в соус і перемішайте, потім змішайте відварену пасту і горіховий соус.
паста з горіховим соусом - фото крок 4
4. Подавайте пасту гарячої, можете прикрасити рубаними горіхами і чебрецем.

Схожі рецепти